Žena Kristijana Ronalda okrenula leđa svojoj porodici: Misli da je bolja od nas jer ne živimo tako luksuzno kao ona

25.01.2022

15:35

0

Manekenkin stric je ispričao da joj je obebezdio sve u životu, nikada joj ništa tražio nije, a danas se jedva čuju

Žena Kristijana Ronalda okrenula leđa svojoj porodici: Misli da je bolja od nas jer ne živimo tako luksuzno kao ona
Copyright Profimedia

Manekenka Georgina Rodrigez i fudbaler Kristijano Ronaldo žive pravu bajku. Par je presrećan i  čeka blizance, a porodica lepe manekenke ipak nije oduševljena njihovom pričom. 

Prema pisanjima stranih medija, svetlost dana će ugledati Netfliksova dokumentarna serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina"), koja govori o životu Rodrigezove i njenoj ulozi, a ona se mame, influenserke, poslovne žene i Ronaldove partnerke.

 

I dok svi sa nestrpljenjem iščekuju da vidi ovo ostvarenje, manekenkin stric ima svoju, ne tako pozitivnu stranu priče. Naime, on je ispričao da Georgina zauvek okrenula leđa svojoj porodici kada je upoznala Ronalda, te svi u porodici misle da ih se Geogrina srami. 

- Ona se nas stidi i verovatno misli da je bolja od nas jer ne živimo tako luksuzno kao ona - istakao je Ernandez i dodao da nikada nije tražio njenu pomoć:

 

- Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput, a ja sam bio taj koji se borio da njenoj sestri i njoj obezbedim pristojan život.

Podsetimo Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo su se zavoleli 2016. godine, dok je ona radila u jednoj prodavnici modne kuće Gucci.

Dok nije upoznala fudbalera, Geogrina je živela skromno, a onda je postala uspešna u svetu mode i počela dobro da zarađuje. 

 

Danas imaju četvoro dece, a uskoro na svet stižu i blizanci. Ronaldo je pre nego što je upoznao Geogrinu dobio Kristijana Mlađeg, Evu i Matea, a  braku su dobili ćerku Alanu.

Nedavno su svili porodično gnezdo u blizini Mančestera, gde fudbaler ponovo živi po povratku u najpoznatiji fudbalski klub u ovom gradu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike