Ovo je ćerka Ruške Jakić: Retko se pojavljuje u javnosti, a evo i što je bila posebno vezana za drugog muža poznate majke! (FOTO)

16.04.2024

09:45

1

Mnogi komentarišu da je njena slika i prilika

Ovo je ćerka Ruške Jakić: Retko se pojavljuje u javnosti, a evo i što je bila posebno vezana za drugog muža poznate majke! (FOTO)
Ruška Jakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana, ćerka Ruške Jakić, došla je na svet kao plod njenog prvog braka. Iako se sa suprugom rastala nakon tri meseca, Ruška se trudila da njenoj naslednici ničega ne nedostaje.

Ruška Jakić, Printscreen ‚‚Praktična žena"
 

Poznato je da se Ruška udavala tri puta, a upravo iz prvog braka došla je njena mezimica. Ana je odrastala uz majku, a kada je došlo vreme za studije, otputovala je u Italiju, gde i danas živi i ima licenciranu firmu za lajfkoučing.

Inače, Ana je bila veoma vezana za majčinog drugog supruga, Voju Mulinu.

On joj je bio kao otac

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je svojevremeno za medije Ana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike