Ruška Jakić šokirala izjavom: Satanisti su mi pretili da će mi piti krv na grobu, obijali su mi kuću

22.01.2021

20:05 >> 20:01

0

Voditeljka ističe da se često u svojim emisijama bavi sektama zbog čega je često imala probleme

Ruška Jakić šokirala izjavom: Satanisti su mi pretili da će mi piti krv na grobu, obijali su mi kuću
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ruška Jakić je dobro poznata kao neko ko uvek ima komentar na dešavanja na javnoj sceni. Ovoga puta, ona je komentarisala novonastalu situaciju sa Milenom Radulović i čuvenim profesorom glume Miroslavom Mikom Aleksićem.

Ruška je ovom prilikom objasnila da se u ovoj situaciji postavlja kao žena, majka i kao neko ko se već godinama bavi proučavanjem sekti, te je javnosti želela da pošalje važnu poruku.

Naime, Jakićeva je istakla da deo sekte može biti svako od nas, a da su problemi koji proizilaze iz toga veoma veliki. S obzirom na to da se ona bavila sektama, otkrila je sa kakvim problemima se suočila zbog toga.

Printscreen Youtube/Kurir TV

– Ja se često u svojim emisijama bavim sektama, kao upozorenje da svima nama to može da se dogodi. I ko jedanput otvori vrata tog pakla, teško da može kasnije da se oslobodi toga. Imala sam užasne probleme baveći se sektama. Meni su satanisti pretili da će mi piti krv na grobu, obijali su mi kuću, ali ja uvek kažem mene Bog čuva, ne možete mi ništa – rekla je Ruška u emisiji „Puls Srbije“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike