Zlata Petrović je i plakala za devojkama njenog sina! Jovan otvorio dušu: Da, sve ih je upoznala! (FOTO)

01.10.2022

15:21

0

Pevačica je nedavno ispričala kako ne bi imala ništa protiv i da joj naslednik bude sa nekom iz njene branše

Zlata Petrović je i plakala za devojkama njenog sina! Jovan otvorio dušu: Da, sve ih je upoznala! (FOTO)
Zlata Petrović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje pravi je miljenik devojaka. S vremena na vreme, zbog izvesnih ljubavnih „ispada" punio je i novinske stupce, a nedavno, govoreći upravo o tom svom životnom polju, otkrio je na Instagramu kako se njegova poznata majka nosi sa time.

Dok je odgovarao na pitanja onih koji ga prate na pomenutoj društvenoj mreži, uz jedan onlajn trend je objasnio kako je bilo momenata da i Zlata pati zbog nekih njegovih veza, što mnogi do sada nisu znali.

- Čista je desetka, ali se ne sviđa tvojoj mami (smeh) - poslao mu je neko, da bi Jovan objasnio kakvo je pravo stanje stvari.

- Teško da to može da se desi. Upoznala je sve moje devojke i čak je plakala za njima - poručio je mlađi Peja uz emotikon smeha do suza.

„Takve su najopasnije!"

Podsetimo, Zlata je nedavno, posle svadbe sina njene dobre prijateljice Goce Božinovske, istakla za „Kurir" kako ne bi imala ništa protiv da joj naslednik bude i s pevačicom.

- ...Dolaze devojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše volela da on nađe ženu, devojku, da je prošla sve. Upravo pevačicu. Kad god su mu dolazile devojčice kući, ja uvek kažem: „Kako je fina i vaspitana", a on mi kaže: „Molim?". Te fine su najopasnije. Pevačice su, pre svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše volela kad bi se odlučio za njih - objasnila je bila ona.

Zlata Petrović sa sinom Jovanom, Instagram printscreen/pejic_jovan
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike