Ena Popov poslala svim ženama moćnu poruku: Pre nego što krenete pod nož, ovo nikako ne zaboravljajte! (FOTO)

05.12.2022

19:46

0

Voditeljka je istakla koji je korak neizostavan, po njenom mišljenju

Ena Popov poslala svim ženama moćnu poruku: Pre nego što krenete pod nož, ovo nikako ne zaboravljajte! (FOTO)
Ena Popov - Copyright Instagram screenshot / enapopov

Voditeljka Ena Popov pokrenula je pravu lavinu komentara pošto se dotakla teme silikona, korekcije grudi generalno, ali zdravlja.

Ona je na svom Instagram profilu istakla koliko je važno najpre otići na pregled, pa ujedno i poslala moćnu poruku svim ženama, posebno onim koje se misle da li otići pod nož za lepotu.

- Sad nešto razmišljam, kako sam pokrenula temu korekcija grudi estetskom operacijom, uvidela sam da je prvi korak pre bilo kakve odluke pregled grudi. Taj pregled sam uradila pre malo više od godinu dana i shvatila sam da nisam ovih dana sa vama pričala na tu temu, ne bi mi palo na pamet u narednom periodu da odem na pregled. Obaveze oko porodice, posla, rođendani... I, hop, ne okreneš se, prođe pola godine, a to nikako nije dobro - počela je Ena, pa dodala:

- Zakazala sam pregled za sledeću nedelju, a želim da ova objava ostane zauvek ovde kao podsetnik svima vama da ni slučajno ne zaboravite na važnost preventive kada je reč o zdravlju.

Ena je svoju poruku zatim zaključila rečima:

- Da bi mogle da volimo, radimo, stvaramo, uživamo, odmaramo, radujemo se, budemo srećne i spokojne, prvi i najvažniji uslov je da budemo zdrave. Volite se i pazite na sebe - obratila se ona nežnijem polu.

Poruka Ene Popov, Instagram screenshot / enapopov
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike