Nevena Šarčević poslala jaku poruku ženama: Hajde da se malo ide kod lekara, a ne samo na nadogradnju trepavica!

08.03.2022

15:59

3

Autor: Marija Mitić

Glumica je veliki pobornik negovanja zdravlja

Nevena Šarčević poslala jaku poruku ženama: Hajde da se malo ide kod lekara, a ne samo na nadogradnju trepavica!
nevena - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Glumica Nevena Šarčević važi za jednu od naših najlepših glumica koja za 8.mart poručuje ženama da brinu o sebi svakodnevno.

Lepu glumicu često pitaju da li je korigovala jagodice, na šta ona obično odgovara:

 

 

 - Prirodno sam jedra! Imam obraz u svakom smislu - duhovito je istakla glumica Nevena Šarčević i dodala da obožava da se neguje.

- Plašim se operacija ali obožavam da se mackam i da idem na tretmane! Zaista, nema koji tretman i masažu nisam isprobala kao i kremu. Kada sam bila mala, igrala sam se s mamom i tatom 'kozmetičarke' i stavljala bih im moje izmišljene maske koje su zaista bile delotvorne, a bilo je tu i travki iz dvorišta koje sam ubacivala u kreme. Iako tada nisam znala da je to dobro, ispostavilo se da jeste.- rekla je glumica.

 

 

Nevena Šarčević inače je nedavno u Rimu dobila nagradu "Vertical short movie" za njen kratkometražni film 'Živeli', koji nosi simboliku nazdravljanja trenutku života, a bio je inspirisan srpskim zdravicama.

- Pobornik sam zdravlja i da se više ide kod stomatologa i ginekologa! A ne samo na veštačke trepavice. Ako imate zdrave zube i lep osmeh, šta će vam više! Revnosna sam u pregledima. Takođe, kulturu koju sam ponela iz Bergama je da čistim debelo crevo jednom godišnje. Na studijama sam upoznala sistem rada u Bergamu i naučila dosta toga. A da se operišem rano je, ja sam zadovoljna sobom, hvala Bogu, ali samo to što mi je dato održavam. Uvek se našalim s onom mojom čuvenom rečenicom 'Da šimšir može samo da se zaliva, on se ne bi potkresivao'.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike