Zakazana operacija: Jovana Jeremić odlučna da poveća grudi, ali ne silikonima! Otkriveno šta će uraditi na sebi

13.11.2022

08:29

1

Voditeljka je već najavljivala ovu proceduru

Zakazana operacija: Jovana Jeremić odlučna da poveća grudi, ali ne silikonima! Otkriveno šta će uraditi na sebi
Jovana Jeremić - Copyright Tv Pink Printscreen

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, ranije je pričala o tome kako želi da uveća svoje grudi, te da će tu celu proceduru snimati kada se bude odlučila na nju. Izgleda da je to vreme došlo.

Kako se navodi, ona je zakazala operaciju početkom naredne godine, a podvrgnuće se tretmanu lipofilinga - u grudi neće staviti silikone, već će za to iskoristiti višak masti iz zadnjice.

ATAImages/Amir Hamzagić
Jovana Jeremić

- Iako Jovana obožava svoje telo i ima samopouzdanje za deset osoba, više od godinu dana razmatra uvećanje grudi. Naporni treninzi i pravilna ishrana učinili su da uveća mišićnu masu koja je otišla u zadnjicu i noge, ali ne i u grudi. Istražila je sve moguće opcije, razgovarala sa doktorima i odabrala jedinu operativnu tehniku koja se ne kosi sa njenim stavovima - priča izvor za Alo.

Jovana je, inače, priznala da je popunjavala usne, korigovala obrve i kvržicu na nosu, ali je veliki protivnik silikona.

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

- Planiram da mastima dopunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno - izjavila je voditeljka nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike