Tanja Savić je ispunjena i srećna, priželjkuje mir: Sada na te stvari gledam drugim očima

02.06.2022

09:28

0

pevačica je progovorila o ljubavnom životu

Tanja Savić je ispunjena i srećna, priželjkuje mir: Sada na te stvari gledam drugim očima
Tanja Savić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić posle turbulentnog odnosa sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem i spekulacija da je u ljubavi sa političarom Draškom Stanivukovićem, otkrila da bi želela da konačno pronađe srodnu dušu.

Ideja o ljubavi za ceo život, objasnila je ona, nije joj se ugasila i posle svih problema sa bivšim.

- Po prirodi sam nežna osoba, nisam razmišljala o tome da li bih se udala. Na papiru sigurno ne bih, ali bih volela da nađem srodnu dušu. Ljudsko sam biće i to je prirodna stvar, maštam o tome i dalje. Nisu mi se snovi ugasili po tom pitanju - rekla je Tanja, pa je u tom pravcu nastavila da priča. Otkrila je da li bar ima simpatiju.

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

 

- Nisam zaljubljena i nemam simpatiju. To je nekada davno bilo, dok sam još bila klinka. Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima. Ko se jednom opeče na toplo, taj u hladno duva. Tri puta merim i dva puta sečem, oprezna sam. Ima vremena za sve, pa i za ljubav - tvrdi pevačica.

S obzirom na to da sada uživa sa sinovima koje je uspela da vrati iz Australije, nakon što ih je otac bez njenog znanja odveo, prioritet joj je porodičan život, najpre deca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tanja Savić sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem

- Sada su mi prioritet deca i neke druge stvari. Moj posao je takođe tu, ispunjena sam i srećna. Mislim da bi me ljubav samo poremetila u tom emotivnom smislu. Funkcionišem dobro za sada i niko mi nije potreban - ističe Tanja, a zatim progovorila o nedavnoj udaji, navodeći javnost da se udala za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Draško Stanivuković

- Svi me zezaju za Draška Stanivukovića, želela sam da se našalim i da tagujem Banjaluku, jer mi je to bilo smešno i simpatično. Ta ideja mi se dopala, ne volim da mi je dosadno u životu, i volim da se dešava nešto oko mene. Venčanicu sam obukla za snimanje spota pesme - poručila je Savićeva. 

Ona je nedavno i priznala da nije više u kontaktu sa Draškom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike