Marija Ramadanovski bi volela da snimi album sa Džejevim pesmama: Niko ne može da ih otpeva kao on

09.09.2022

21:40

0

Pevačeva ćerka ističe da bi volela da nastavi u istom maniru i snimi još nekoliko pesama

Marija Ramadanovski bi volela da snimi album sa Džejevim pesmama: Niko ne može da ih otpeva kao on
Marija i Džej Ramadanovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U decembru se navršava dve godine otkako je legendarni Dorćolac Džej Ramadanovski izgubio životnu bitku, a žal zbog njegovog odlaska ne jenjava.

Ljubav prema muzici preneo je na naslednicu Mariju, koja je odlučila da krene očevim stopama, iako se nekoliko godina bavila poslom za koji se školovala.

ATAImages/ A.A.
Džej Ramadanovski

 

- Radila sam četiri godine kao scenski masker i vlasuljar. Nakon volonterskog rada u Narodnom pozorištu, radila sam na nekoliko poznatih serija i nije bio lak posao, ali muzika je moja najveća ljubav i to je ipak preovladalo - kazala je Marija. 

S obzirom na to da Marijna boja glasa podseća na onu koju je Džej imao, mnogi priželjkuju da ona snimi album sa očevim hitovima, a to se mladoj pevačici čini kao sjajna ideja, ali opet, veliki izazov. 

- Kada bih dobila dozvole, što da ne, mada to su pesme koje ne treba dirati. Iako sam ja njegova ćerka mislim da to niko ne može da izvede i otpeva kao on i da to treba da se čuva tako kako jeste skrojeno i ne treba čačkati - rekla je ona. 

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Ramadanovski

 

Marija je svoj prvenac „Od kad nisi ti kraj mene“ posvetila svom ocu i kaže da će potruditi da istraje i nastavi u tom pravcu.

- To je posveta mom ocu i nadam se da ću nastaviti dalje da radim, ako bih bila bar jednu trećinu svog oca bila ih presrećna. Ne očekujem previše iako je on moj otac, ona je neka druga priča - kaže Marija za „Grand Online“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike