Futa ne može da prežali Marininu smrt, četiri decenije su bili zajedno: "U mislima se ispričam sa njom"

24.11.2021

19:37

0

Njegov sin i on idu iz dana u dan sa tugom u srcu

Futa ne može da prežali Marininu smrt, četiri decenije su bili zajedno: "U mislima se ispričam sa njom"
Aleksandar Radulović Futa - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Marina Tucaković je preminula 19. septembra ove godine, a danas je održana komemoracija kojoj su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog sveta. Očekivano, tu su se našli i njen sin Milan Laća Radulović, kao i suprug Aleksandar Futa Radulović, koji nije skrivao tugu na licu.

Foto: Printscreen Youtube
 

Marina i Futa su bil u braku gotovo četiri decenije, a kako je priznao, bori se da preživi svaki dan otkad nje nema.

- Iduće godine bi nam bilo četrdeset godina braka. Ostanem sam, pa se u svojim mislima ispričam sa njom. I dalje smo u priči. Ona je tu i uvek će biti. Ima mnogo stvari u kojima mi nedostaje, ali to su neke privatne stvari o kojima ne bih da pričam - rekao je on za Informer, te dodao da se ne oseća dobro i da se sa tugom teško bori:

24sedam
 

 

- U poslednje vreme ni ja nisam dobro. Već četiri godine vodimo bitku koja se završila tako kako se završila. Ja sam još uvek u nekim fazama sabiranja utisaka. Svaka ova nova manifestacija me vraća na onu staru priču. Niti se osećam dobro, niti mi je prijatno dok vreme malo to ne popravi. 

Na kraju, Futa priznaje da mu nije lako kad se probudi i Marine nema, ali je vreme da njegov sin i on uzmu život u svoje ruke.

- Sada je vreme reorganizacije u mom životu. Sada smo sin i ja sami, tu su nam životinje koje nam prave društvo. Menja se život kao što se menja situacija i u zemlji i u svetu. Čuvamo se od korone, ja sam je već dva puta preležao. Da vam ne pričam o svom zdravstvenom stanju - zaključio je on.

24sedam/Goran Sivački
 

Podsetimo, Marina se godinama borila sa kancerom, a poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović na kovid odeljenju, s obzirom na to da se zarazila koronavirusom.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike