Dejvid Bekam noćenje platio 22.000 evra! Fudbaler uživa u Dohi na Svetskom prvenstu!

29.11.2022

13:07

0

Nekadašnji fudbaler ovih dana je boravio u Kataru, a posetio je i stadion kako bi pogledao neke od utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu

Dejvid Bekam noćenje platio 22.000 evra! Fudbaler uživa u Dohi na Svetskom prvenstu!
Dejvid Bekam - Copyright Profimedia/Chryslene Caillaud/Panoramic/Bestimage

Bivši fudbaler Dejvid Bekam posetio je ovih dana Dohu u Kataru i odseo je u luksuznom hotelu s pet zvezdica.

Kako piše britanski tabloid, noćenje u apartmanu u kom je on boravio košta oko 22.000 evra. Reč je o apartmanu smeštenom na zadnjem spratu hotela, a u njemu se nalazi ogromna trpezarija, otvoreno dvorište s privatnim bazenom i teretana. Takođe, interesantno je da apartman ima i svog ličnog batlera i vratara.

 

 

- Osoblju je bilo drago što je ovde. Zvali su ga "gospodin Dejvid" jer je bio pun poštovanja, a i oni su njega poštovali. Drugi gosti ga uopšte nisu videli jer je imao divan apartman koji je poput hotela u hotelu, što znači da nije morao da ide među ljude - rekli su iz hotela.

- Bio je vrlo pristojan i šarmantan prema osoblju. Jedan je od najpoznatijih ljudi u fudbalu i bila je čast imati ga ovde. Šteta što više nije tu, ali siguran sam da će se vratiti - pohvalili su Dejvida.

Bekam se navodno odjavio iz hotela nakon što se saznalo da je iznajmio apartman, a tih nekoliko dana navodno je imao i ličnog kuvara. Pokušavao je da izbegne paparace tako što je koristio privatne ulaze i izlaze, a gradom se vozio u limuzini sa zatamnjenim staklima.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike