Vericu Rakočević jure izvršitelji zbog duga od 4.000 dinara: Modnoj dizajnerki blokiran račun (FOTO)

02.12.2022

15:59

0

Verica se požalila pratiocima na društvenim mrežama i zatražila je pomoć

Vericu Rakočević jure izvršitelji zbog duga od 4.000 dinara: Modnoj dizajnerki blokiran račun (FOTO)
Verica Rakočević - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Modnu dizajnerku Vericu Rakočević jure sudski izvršitelji i to zbog duga od 4.000 dinara. Ali to nije sve, pored ove neprijatnosti, njoj je zbog ovoga i blokiran privatan račun. 

U svojoj karijeri, ovakvih neprijatnosti nije imala, a do ovoga je došlo zbog duga za grejanje prema "Beogradskim elektranama" i to, kako dizajnerka kaže za stan koji je prodala pre 20 godina. Kako se našla u velikom problemu, ona je svoju zabrinutost podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk, te zatražila pomoć od prijatelja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica Rakočević

- Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti - počela je Verica, pa nastavila da opisuje situaciju u kojoj se: našla:

Printscreen Facebook/Verica Rakocevic
Verica Rakočević ima problema sa Beogradskim elektranama

- Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od "Beogradskih elektrana" (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka - napisala je Rakočevićeva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike