Sonja „udarila" na Halida, pa voditeljka završila „u sendviču" bivših: „On je zlostavljač i njegova žena to zna?!"

28.11.2021

11:45

1

Izvesna Aza Hamdžić takođe se uključila u žestoku raspravu nekadašnjih ljubavnika, ističući kako ju je pevač prevario zbog para...

Sonja „udarila" na Halida, pa voditeljka završila „u sendviču" bivših: „On je zlostavljač i njegova žena to zna?!"
Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Privatna arhiva

Bivša ljubavnica Halida Muslimovića, Sonja Bašić, kao gošća Jovane Jeremić u jutarnjem programu ružičaste televizije, suočila se sa nekadašnjim izabranikom i iznova iznela tvrdnje da je on manipulator i zlostavljač, koji joj duguje veliki novac. U raspravu u „Novom jutru" se, takođe, uključila se i izvesna Aza Hamdžić, napominjući da je Halid i nju prevario zbog novca, kao i njenog supruga.

- Više je on bio ljubavnica nego ja. On je presudu dobio i kaznu. Bila sam sigurna da neće dobiti zakonsku kaznu, međutim to smo stavili na Viši sud i sad čekamo. On je meni dužan oko 80 hiljada evra. On jednostavno iskorišćava žene. Prolazi mu ta manipulacija. Piše svašta, on je konstantno na Viberu otkako ustane i to su sad razne žene širom sveta - rekla je Sonja Bašić.

- Ja sam sa mojim mužem postala žrtva, jer smo hteli kao prijatelji da pomognemo Halidu, što je on na kraju ružno upotrebio. Priča kako preko njega hoćemo popularnost, ja sam žena od 50 godina. Ja ne tražim nikakvu popularnost, tražim samo da se meni moje pare vrate. On je od nas uzeo nekih 50 hiljada - tvrdi, pak, Hamdžićeva.

„Njegova sadašnja žena je nekoliko puta završila krvava!"

- On je u Australiji i Americi već osuđen i potvrđen kao zlostavljač žena. Ja te papire imam. Čovek širom sveta to radi, a i njegova žena zna za to. Ona sve zna od starta, prva je meni lajkovala sliku sa njim. Ja sam njegovu ćerku školovala dve godine, dok je mama pokazivala nove grudi i odmarala. Tražio mi je četiri hiljade maraka za ćerkin fakultet. On je mene pokušao da ošamari, čula sam da je i njegova sadašnja žena nekoliko puta završila krvava. On je ovako dobar preko kamere, smeška se, a kad živiš sa njim, to je haos, ona zove traži pare, to je non-stop samo daj daj, daj, daj... - nastavlja Bašićeva.

- Kad sam tražila novac da se vrati, tad sam shvatila da je manipulator. Počela sam učestalije da tražim novac, on je samo smišljao izgovore - dodaje Aza.

- Žena je molila za svoje pare, dete joj je bilo bolesno od raka. Nakon mnogo godina, on je pokušavao nazvati, ali ne da vrati pare, već mene da ponizi - nadovezala se još jednom bivša ljubavnica.

Printscreen Novo jutro
 

Sa druge strane, Halid Muslimović takođe je dobio reč - uključivši se u emisiju.

- Prvo, da se zahvalim što ste me pustili. Gospođa laže, sve što je rekla, od reči do reči. Hvali se da ste jeftini, gospođo Jeremić... Ona je natempirala i na sve načine pokušavala da nađe do nalaza lekarskih da bih ja bio u zatvoru, ona bi sama sebi slomila ruku. Ona će posle ovoga pobeći u Australiju, nema adrese na kojoj se može tužiti. Ja sam dugo ono što jesam. Pre par dana me zamolila da je oženim da prekine sudove. Tražila je kamatare, to sam odbio. Ona meni duguje oko 12.000 evra, ta Aza. Aza mi je dužna jer sam joj pravio kuću. Čist sam u svim postupcima, CIA je to dokazala. Ona voli da se pojavi tu u emisiji, da se dotera, da kaže da joj je Jeremićka prijateljica... - govorio je on.

Printscreen Novo jutro
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike