Komšije Milice Dabović oplele po njoj: Umislila je da je zvezda, nekada smo navijali za nju, a sada je se stidimo

02.12.2022

08:48

2

Mišljenja komšiluka su podeljena, pa je neki hvale, a drugi kude

Komšije Milice Dabović oplele po njoj: Umislila je da je zvezda, nekada smo navijali za nju, a sada je se stidimo
Milica Dabović - Copyright ATAImages/M. M.

Milica Dabović, nekadašnja košarkašica, već nekoliko nedelja je u centru pažnje javnosti otkako je odlučila da otvori nalog na mreži za odrasle "Onlifens", gde prodaje svoje golišave fotografije i snimke za novac. 

Komentari javnosti su različiti, a takav je i njen komšiluk - dok je jedni osuđuju, drugi je podržavaju jer znaju da to radi da bi zaradila novac za dete.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović

- Viđam je često, ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan, samo projuri. Umislila je da je postala zvezda jer je otvorila onu gadost. Jeste zgodna i lepa, ali to joj nije trebalo. Od ponosa Srbije srozala se na prodavanje tela. Velika sramota. Navijali smo za nju na utakmicama, a sada je se stidimo - ispričala je komšinica iz zgrade u kojoj živi Milica.

U obližnjoj prodavnici, Dabovićeva nabavlja sve što joj je potrebno, a novac ne štedi.

- Ta nikada ne kupi samo jednu ili dve stvari. Ponekad imam utisak da ima kompleks da kupi što više stvari koje joj ni ne trebaju. Čitala sam da su portali pisali da je u teškoj finansijskoj situaciji. Iskreno, ja to ne vidim kada dođe u prodavnicu - kaže prodavačica. 

M.M./ATAImages
Milica Dabović

S druge strane, ima i onih koji su bivšu košarkašicu pohvalili.

- Divno stvorenje, uvek se osmehne i javi. Stvarno nemam iskustva sa Milicom koja je umišljena, kako pojedini pričaju. Iskreno, žao mi je nje, samohrana majka, ima to malo dete. Nije to lako, muka je to - kaže komšija.

- Viđam je stalno sa malim tu u parkiću. Sladak je kao šećer, a vidi se da ga Milica obožava. Ne poznajemo se, ali kada ih pogledam, vidim da joj je Stefan centar sveta. Boli nju uvo šta drugi pričaju dok se ona lepo snalazi za svoje najveće bogatstvo, a to je upravo Stefan - nadovezao se momak koji trenira u parku gde Milica dovodi sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike