Milica Dabović se ne bi snimala sa koleginicama za "Onlifens": To je baš previše! Otkrila da li je već zaradila za stan (VIDEO)

20.11.2022

20:00

0

Kako ističe, mnogi preteruju sa ciframa, ali ona je tek počela

Milica Dabović se ne bi snimala sa koleginicama za "Onlifens": To je baš previše! Otkrila da li je već zaradila za stan (VIDEO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Dabović je ovih dana u žiži javnosti zbog toga što je otvorila nalog na sajtu za odrasle "Onlifens".

Kako je ispričala u intervjuu za 24sedam, razlog za to je bilo to što joj je trebao novac za trenerke koje prodaje, kako bi ih naručila, a ona nije imala dovoljno da to iskešira u kratkom roku. Međutim, izgleda da joj se sada to dopalo, a i zarada nije mala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović

Bivša košarkašica ističe da se mnogo preteruje kada se priča o cifri koju zarađuje, te da još uvek nije zaradila za stan.

- Ne preterujte! O ciframa se ne govori, ali nemojmo preterivati. Ja bih volela da je tako - rekla je Milica na jednom prestoničkom događaju medijima, gde je bila i ekipa 24sedam.

Kako je dodala, osude i komentari ljudi je ne zanimaju i time se ne bavi, ali priznaje da je ovo i te kako isplativ biznis.

- Da se ne varamo, to jeste isplativ biznis, ali ja nisam iz tog razloga tu. Da bih prešla neku granicu ili nešto. Meni je dobro što sam to napravila i pokazalo se ispravno. Ne dotiču me komentari, ja idem dalje, ne stidim se svog tela, volim da se pokazujem, slikam, ne idem do kraja, idem do granice normale - rekla je ona, pa dodala da joj se više muškaraca udvara sada, ali i žene:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović

- Ima i žena koje mi se udvaraju, ali i one koje traže podršku. Ne bih baš išla toliko duboko da bih uradila neku kolaboraciju sa koleginicama sa "Onlifensa" (smeh).

Šta je još Milica ispričala pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike