Milica Dabović otkrila više nego što treba: Pozirala bez gaćica, pa se ovim rečima obratila (FOTO)

01.12.2022

10:14

1

Otkako je otvorila Onlifens, ne prestaje da provocira

Milica Dabović otkrila više nego što treba: Pozirala bez gaćica, pa se ovim rečima obratila (FOTO)
Milica Dabović - Copyright Printscreen Instagram/ stefanovamama13

Milica Dabović, nekadašnja košarkašica, poslednjih nekoliko nedelja je u žiži javnosti zbog toga što je rešila da otvori nalog na popularnom sajtu za odrasle "Onlifens".

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović

Skoro svakodnevno ona objavljuje provokativne fotografije i snimke, a sada je, čini se, otišla korak dalje. Milica je, naime, objavila snimak na kom pozira u čipkastom grudnjaku i crnim, providnim čarapama sa tufnama, dok ispod njih ne nosi gaćice.

Sve to je začinila crvenim karminom i štiklama u istoj boji. Da ne bi ostala nedorečena, ona se svima obratila i porukom.

- Mrzite me ili me volite, ja ću uvek da sijam - poručila je ona. 

Milica je, inače, nedavno rekla da ne bi pravila kolaboracije sa koleginicama sa ove mreže, a u intervjuu za 24sedam je otkrila i pravi razlog zašto se odlučila da na ovaj način zarađuje novac.

- Odlično znate da ja ne varam, ne lažem i uvek sam spremna da kažem istinu. U pitanju su bile trenerke iz moje kolekcije, koje su bile skupe, a trebala sam da naručim baš dosta. Ta najmanja količina je bila skupa, a morala sam da je naručim. Tako da, to je bila prekretnica - rekla je, između ostalog, Milica za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike