Jovanu Jeremić muva srpski reprezentativac! Obasipa je poklonima, ali ne sme da ode u Katar: Dekoncentrisaću fudbalere (VIDEO)

20.11.2022

20:50

1

Voditeljka smatra da i ona može dobro da se uda za fudbalera, ali ima jedan problem

Jovanu Jeremić muva srpski reprezentativac! Obasipa je poklonima, ali ne sme da ode u Katar: Dekoncentrisaću fudbalere (VIDEO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jovana Jeremić je na proslavi svog rođendana rekla da ne želi da priča o svom privatnom životu, ali ipak nije mogla da ne odgovori na glasine da je muva jedan mladi srpski fudbaler.

Kako se navodi, u pitanju je naš reprezentativac, koji Jovanu obasipa poklonima.

- Neko sam ko se ne razume u fudbal, ali sam po snimanju reklame sa Batistutom morala da se zainteresujem. Mislim da se sve stvari u životu dešavaju sa nekim razlogom i da je sada pravi momenat da i ja malo više izveštavam o fudbalu. Kada su izveštavale novinarke koje nemaju veze sa fudbalom da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja koja imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja? (smeh) - kaže ona i nastavlja:

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić

- Ne mogu ništa da ti otkrijem, ali tačna je informacija. Još uvek ne bih pričala o tome. Trenutno sam sama, izašla sam iz emotivne veze, moj bivši muš i ja smo stvarno veliki prijatelji, a u budučnosti ću tri puta da merim, jednom da sečem. Znate da sam ja ozbiljna žena i da su sve moje veze bile ozbiljne. Ako uđem u vezu sa fudbalerom, to mora biti ozbiljno. Jedino, ja volim starije, a ovo su mlađi (smeh) - rekla je Jovana i istakla da joj treba stabilnost u vezi.

Jovana je kroz šalu rekla da nema nameru da ide u Katar i bodri reprezentaciju:

- Ako odem dekoncentrisaću reprezentaciju (smeh), napraviću haos, tako da ostajem u Beogradu i podržavam ih odavde - rekla je ona, pa priznala da bi volela da ima još dece:

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić

- Volela bih da se ostvarim opet kao majka, ali ne sada, kroz par godina. Ja sam žena koja sada gradi karijeru i želi neke materijalne stvari da obezbedi.

Šta je pevačica još ispričala pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike