Muškarac je dužan da obezbedi ženu! Jovana Jeremić briljira sa izjavama: Treba da joj kupi roleks, stan i najnoviji automobil

13.07.2022

16:32

7

Voditeljka ističe da muškarac mora da udovolji supruzi, a naročito ako mu je ona podarila dete

Muškarac je dužan da obezbedi ženu! Jovana Jeremić briljira sa izjavama: Treba da joj kupi roleks, stan i najnoviji automobil
jovana_jeremic_4 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Voditeljka Jovana Jeremić bez dlake na jeziku i sa velikom smelošću priča o gotovo svim temama današnjice.

Neretko u svojim intervjuima ističe da pravi muškarac mora imati lepe manire, ali i da zaštiti ženu u svakom momentu, kao i da je obasipa poklonima, a njena nova izjava je za kratko vreme postala viralna na društvenim mrežama. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Jovana Jeremić

 

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu - rekla je ona.

Na pitanje voditeljke, šta ako muškarac ima malu platu, te ne može supruzi to zadovoljstvo da priušti, Jovana je odgovorila da taj mora da pokaže želju.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Jovana Jeremić

- Neka pokaže da je željan to da uradi. Ne mora da bude roleks, ali neka kupi dobar sat. Neka kupi sve u njegovoj mogućnosti. On mora da razmišlja o tome da obezbedi svoju ženu. Neka joj kupi neku vrednost. Kada žena rodi dete mora da joj napravi kuću ili kupi stan u tom gradu - rekla je Jovana, pa dodala:

- Da ne bi dolazilo do problema, muškarac mora da obezbedi tu ženu. Nema rasprave. Ja znam šta je ispravno. Moja majka je rodila troje dece i sve je prepisano na majku. Muškarac koliko uloži u ženu, toliko je voli. Sve drugo su laži i manipulacije - rekla je voditeljka u jednoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike