Lepa Brena vozila 250 kilometara na čas! Pevačica bez zadrške: Lomila sam obe ruke i nogu, došla sam pameti

30.11.2022

21:57

0

Brena je ispričala da je imala priliku da nauči da vozi avion, gliser i jahtu

Lepa Brena vozila 250 kilometara na čas! Pevačica bez zadrške: Lomila sam obe ruke i nogu, došla sam pameti
Lepa Brena - Copyright M.M./ATAImages

Pevačica Lepa Brena je na estradi već četiri decenije, ali o ciframa svojih nastupa nikada ne voli da priča.

Nije nepoznanica da živi život na visokoj nozi, da poseduje jahtu, a pevačica je za okupljene medijske ekipe pričala kako se snalazi u saobraćaju, kakav je vozač, i tom prilikom otkrila da je imala priliku da vozi gliser i avion.

- Ovde kod nas na Balkanu uvek moraš da muškarcima daš prednost, jer pametniji popušta. Smatram da sam jako dobar i stabilan vozač,vozim po pravilima. Nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola, poštujem red, osim ponekad.. Vozila sam nekada i brzo, pogotovo kada dođu ovi novi automobili, pa onda probam da vidim da li idu 250 ili 260 kilometara na čas. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća - kaže Brena i dodaje:

Lepa Brena, Printscreen Instagram/lepabrenaa
Lepa Brena

- Provela sam 10 godina u autobusu, tu sam spavala, jela pila sa 30 momaka i ljudi koji su putovali i radili sa mnom, a nakon toga smo malo više krenuli da putujemo avionom, pa tek onda luksuznim autombilima. Danas auto meni predstavlja drugi dom.

- Probala sam da vozim veliki gliser, mali. Vozila sam jahtu, pa čak i mali avion kada sam snimala film "Hajde da se volimo 2". Ne treba baš sve znati, ali pametan čovek sve u životu nauči, sve je stvar prakse, ništa nije teško. Naime, kada smo kupili naš prvi čamac, zahtev od kapetana broda, od našeg skipera je bio da svako od nas zna da vozi, da baci bove, doda pancir, Nisam nikada bila na čamcu da ležim i da reklamiram kupaći kostim, igram i ispijam šampanjac. To su bili naši brodovi i morala sam sve da znam i da pazim, jer imam decu. Treba biti pažljiv, jer uvek imaš nekoga ko je popio malo više ili ga je udarila sunčanica, pa treba sve znati - rekla je Brena, te je istakla da svaki muškarac voli kraj sebe sposobnu ženu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Ja lično mislim da pametan muškarac voli kraj sebe da ima sposobnu ženu za mnogo toga, a ako nije sposobna onda se unajmi neki vozač. Nikad nisam volela atagonizam između muškaraca i žena, ali ako on radi nešto bolje, onda on treba da radi, a ako ja znam, onda meni treba da prepusti. U mojoj kući, ja najbolje pevam - rekla je ona.

Na estradi je punih 40 godina, ali o ciframa neće ni reč.

- Ja se muzikom bavim 40 godina, neukusno je pričati o cenama, jer o njima govore oni koji žele da budu u centru pažnje. To je moj posao, srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam još uvek Brena nacionale. Priznajem da sada najviše u živam u životu, jer nemam male dece u kući, ne žurim kući - kaže pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Brena

Brena ističe da je adrenalinski zavisnik i sportski tip, ali da su je povrede smirile:

- Lomila sam levu nogu i obe ruke, čak dva puta, pa sam malo došla pameti i ne eksperimentišem više. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike