Dušica Grabović doživela nezgodu: Mogla sam da ubijem i sebe i njih, velika je šteta

30.11.2022

17:17

0

Pevačica je imala sudar kada je izlazila iz garaže

Dušica Grabović doživela nezgodu: Mogla sam da ubijem i sebe i njih, velika je šteta
Dušica Grabović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Dušica Grabović doživela je tokom jučerašnjeg dana saobraćajnu nezgodu. Naime, pevačicu je poterao maler. Odmah pošto su joj lekari rekli da mora da ide na operaciju, sve je krenulo naopako. 

- Desila se nezgoda. Došla sam od doktora, čula sam da treba da idem na operaciju. Biću dobro ako Bog da. Izlazim od doktora, crna mačka mi pređe put u garažnom mestu i ja se prekrstim tada, da kad krenem iz garaže da se ne desi ništa loše - kaže Dušica.

ATAImages/ M.M.
 

Kada je izlazila iz garaže i uključivala se u saobraćaj, desila se nezgoda, ali, na svu sreću, ozbiljnih posledica nije bilo.

- Krećem i izleće mi auto u kom su bila deca, dete koje je jedva 18 godina napunilo. Zamalo da ubijem i sebe i njih. Došlo je do sudara, ja sam se normalnom brzinom kretala i oni su mi izleteli. Bog zna šta bi se desilo da sam malo brže vozila - priča Dušica i ističe da je načinjena velika materijalna šteta. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Dušica Grabović

- Deca su priznala krivicu, velika je šteta na automobilu. Ali sve što može da se plati, super je, živa sam i zdrava hvala Bogu - ispričala je Dušica Grabović. 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike