Kija Kockar imala saobraćajnu nezgodu! Napravila ogromnu štetu na automobilu, odmah se oglasila

04.05.2022

07:36

2

Ona je ispričala šta se tačno desilo, kao i zašto je plaćala saobraćajne kazne

Kija Kockar imala saobraćajnu nezgodu! Napravila ogromnu štetu na automobilu, odmah se oglasila
luksa_kzn_01032022_0110 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Kija Kockar doživela je manju saobraćajnu nezgodu, a iako je srećom ostala nepovređena, na automobilu je velika materijalna šteta.

Kija se, iako nije želela da otkriva detalje, odmah oglasila kako bi bilo jasno da se oseća dobro, ali pre svega da u saobraćajnoj nezgodi nema ni drugih povređenih. 

- Shvatila sam da moram da vozim opreznije, očigledno je umor učinio svoje. Materijalna šteta na kolima je velika, ali je važno da sam dobro i da nema povređenih - rekla je Kockarva za Informer.

Ona se, takođe, osvrnula i na slučaj svog kolege Darka Lazića, koji je vozio u alkoholisanom stanju, te pozitivan na kokain. Kija je priznala da je i ona vozila nakon što je popila jednom, pa je morala da plati kaznu.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

- U svakom slučaju, na tužilaštvu je sve. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, evo ja sam se naplaćala kazni i kazni. Ništa strašno, ali sam se naučila. Zaboli me duša kad moram to da platim, ali nauči se. Dve za brzinu sam imala po 10.000 dinara i dve za blagu alkoholisanost, to je 15-ak hiiljada dinara. Kad god je neki duži put ne idem u alkoholisanom stanju, a ovo je bilo bukvalno iza moje zgrade i platila sam kaznu. Vrlo pazim i odgovaram - otvoreno je ispričala Kija svoja iskustva kada nije poštovala saobraćajne propis.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike