Bane Mojićević o alimentaciji i povratku na scenu: Očekivao sam da će Popović sve da uradi umesto mene

30.11.2022

20:10

0

Pevač je istakao da je sa suprugom u korektnim odnosima zbog dece

Bane Mojićević o alimentaciji i povratku na scenu: Očekivao sam da će Popović sve da uradi umesto mene
Bane Mojićević - Copyright 24sedam

Bane Mojićević najavio je veliki povratak na muzičku scenu, te istakao da priprema nove pesme i da će se sada nakon razvoda ozbiljno posvetiti karijeri.

On je bio gost kod Dragane Mirković na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije, pa je osim o muzici sa novinarskim ekipama popričao i o privatnom životu. O povlačenju sa scene nakon što je doživeo uspeh pobedom u "Zvezdama Granda", Bane je počeo priču:

- Sam sam tako izabarao jer sam se posvetio porodici i bitnim životnim aspektima, a sad mogu da se posvetim karijeri na pravi način, novim pesmama i onim što se od mene još očekuje. Od svega sam se distanicrao svojim izborom - kaže on, pa na pitanje da li je odbijao dobre ponude, kaže da nije razmišljao o tim segmentima, ali sada namerava da kaže sve u narednom periodu pesmama koje je pripremao.

ATAImages/ A.A.
Bane Mojićević

- Ne volim da se pojavljujem radi pojavljivanja - rekao je on i dodao da je važno šta je kome prioritet, te da sve ima svoju cenu. 

- Meni su harmonija i porodična sreća oduvek bili na prvom mestu, i tako će i dalje biti. Ako se posvetiš karijeri, onda trpi porodica i obrnuto. Neku cenu moraš da platiš.

Na pitanje 24sedam u kakvim je odnosima sada sa bivšom suprugom, Bane kaže "u korektnim", pa je zatim progovorio i o alimentaciji.

- Zbog klinaca sarađujemo. Tako da je sve to okej - ističe on, a na pitanje da li i on daje visoku alimentaciju poput Stefana Đurića Raste i Ace Lukasa, Bane odgovara:

- Ne znam ko koliko plaća niti zadirem u nečiju privatnost, ali je sve u granicama normalnog. Naravno da sam tu za svoju decu i da na to ne gledam na taj način, sa te finansijske strane. Naravno da ću da im obezbedim sve na svetu što je u mojoj mogućnosti - istakao je Bane, koji će Novu godinu provesti radno, ali će ostatak praznika biti sa decom. 

Na konstataciju našeg novinara da je Saša Popović rekao da su "možda i oni iz Granda krivi za njegovu karijeru", Mojićević se ne slaže baš.

24sedam/Goran Sivački
Saša Popović

- Verovatno sa tako malo godina, 18, koliko sam imao na početku, nisam na pravi način ni ja shvatao šta se od mene očekuje i kakav je taj svet estrade. Mislio sam da sam pobedio u "Zvezdama Granda" i da sam tu završio, a nisam ni počeo u stvari. Očekivao sam, kao i svi mladi talentovani pevači, da će sve produkcija raditi umesto mene. Nije posao Granda da vam gradi karijeru, svako od nas gradi svoj put, a ne mogu ni Saša Popović ni Žika da žive naše živote. Mi smo ti koji biramo i te pesme - rekao je on i dodao da ne može da se vrati u prošlost, analizirajući pauzu u karijeri. 

Šta je Bane još rekao o navodnoj ljubavnoj aferi sa bivšom suprugom Željka Mitrovića, Hani, možete pogledati u video-snimku ispod.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike