Transrodna osoba u „Zvezdama Granda“: Srbija mora da upozna ženu poput mene! Marija je odbila, a evo ko ju je prihvatio

12.11.2022

22:04

0

Iako u prijavi piše muško ime, ona se predstavlja kao žena, a Marija Šerifović ne želi da bude njen mentor

Transrodna osoba u „Zvezdama Granda“: Srbija mora da upozna ženu poput mene! Marija je odbila, a evo ko ju je prihvatio
Alina - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Na Grandovoj sceni je večeras i te kako uzbudljivo, a žiri „Zvezda Granda“ je dobio težak zadatak kada je na scenu stupila transrodna osoba koja je svojim vokalom, ali i specifičnim izgledom privukala pažnju svih.

Alina, koja je po rođenju Alino Juharta došla je iz Maribora kako bi okušala svoju sreću u popularnom muzičkom takmičenju, a žiriju i publici se predstavila pesmama „Pametna i luda“ Marije Šerifović i „Lažu te“ Amadeus benda.

S obzirom da je u prijavi pisalo muško ime, članovi žirija su bili zbunjeni, jer je kandidat odgovarao na pitanja u ženskom rodu. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Alina

 

- Velika mi je čast što sam ovde. Ja sam inače iz Slovenije, od februara živim u Beogradu. Došla sam ovde jer mislim da Srbija i čitav region mora da upozna ženu poput mene. Ja sam samo jedna normalna osoba koja želi da voli, da bude voljena i da bude srećna kao svi mi. Želim da inspirišem svaku osobu da živi svoj život i svoju životnu istinu. I obožavam sve vas, ne mogu da verujem da sam ovde - istakla je takmičarka, što su svi u studiju pozdravili aplauzom.

Nakon što je otpevala obe pesme Alina je dobila šest glasova, a samim tim i mogućnost da bira mentora, a to je iz prve bila Marija Šerifović. Međutim, ona nije želela da je prihvati. 

- Alina, moj glas tebi večeras ima mnogo veću težinu nego kao glas kako si lepa pevala. Ovo je glas za jednu hrabru i rešenu devojku, za jednu slobodnu osobu koja ima pravo da voli na način na koji želi, jer to pravo ne može niko da ti uskrati. Ali ja nisam dobar mentor za tebe jer ne mogu da hendlujem ta tanana osećanja, ja to radim nervozno, bučno, grubo i ne bih mogla da hendlujem bilo koga ko bi na to reagovao nežno. Ja sam sve to što ti nisi. Dobro došla, Alina The Queen (prim. aut.kraljica) - poručila je Marija, a nakon toga dobila je priliku da izabere drugog mentora.

ATAImages/ A.A.
Marija Šerifović

Ona je potom odabrala Cecu koja ju je prihvatila u svoj tim. Alina je odabrala Cecu, što se Mariji jako dopalo.

- Pošto ne zna da neguje ta nanana osećanja u mentorisanju, ja znam i u mentorisanju i u privatnom životu. Uzeću te - rekla je Ceca.

Instagram printscreen/Tv pink
Ceca Ražnatović

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike