Kendal Džener se pomirila s Harijem Stajlsom? Isplivali detalji odnosa: „Viđali su se oni i dok su bili u vezama!"

01.12.2022

06:45

0

Otkako je raskinula s košarkašem, a on s glumicom, šuškanja su krenula „da putuju svetom"

Kendal Džener se pomirila s Harijem Stajlsom? Isplivali detalji odnosa: „Viđali su se oni i dok su bili u vezama!"
Kendal Džener - Copyright Profimedia

Otkako se pročulo da je Hariju Stajlsu, posle raskida s Olivijom Vajld, bivša devojka Kendal Džener „jedna od najvećih podrški koje ima", pojedinci su došli do zaključka da je i ona svoju vezu prekinula - samo da bi bila sa njim. Manekenka je, podsetimo, nedavno raskinula s Devinom Bukerom.

Zbog poslovnih obaveza, lepotica i košarkaš su ipak rešili da stave tačku na svoju ljubav, koju su već letos prekidali jer nisu stizali jedno drugom da se posvete.

Zašto su tačno, sa druge strane, Olivija i Hari rešili da je dosta - nije još poznato, ali jeste to da je glumici trenutno izuzetno teško.

Ipak, prema rečima insajdera za strane medije, Kendal i Hari se nisu pomirili. Oni samo održavaju dobar prijateljski odnos koji su uspeli da ostvare posle njihove veze.

Hari Stajls, Profimedia
 

- Oni su samo dobri prijatelji! Tako je još otkako su prekinuli romansu. Viđali su se s vremena na vreme, pa i kada su bili u vezama. Ali, ništa se više od drugarstva ne dešava. Najčešće se sreću na velikim okupljanjima poznatih - objašnjava izvor, piše „E!News".

Podsetimo, Dženerova i Stajls su izlazili između 2013. i 2019. godine. Hari je kod Elen Deženeres u emisiji tada, pre tri godine, ispričao i sam da je „ta romansa odavno gotova".

- Da, već neko vreme smo samo prijatelji - kazao je tada on, dok se akonto novih navoda nije oglašavao, baš kao i Kendal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike