Gubitnik 10. dana Mundijala - Bejl i njegovi Velšani! U Kataru su uradili malo, baš malo, a i Englezi ih "isprašili" za kraj! (VIDEO)

29.11.2022

22:39

0

Autor: 24sedam

Takmičenje u grupnoj fazi završili na poslednjem mestu sa gol razlikom 1:6

Gubitnik 10. dana Mundijala - Bejl i njegovi Velšani! U Kataru su uradili malo, baš malo, a i Englezi ih "isprašili" za kraj! (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Tanasis Stavrakis

Fudbaleri Velsa su završili učešće na Mundijalu u Kataru. U grupi sa Engleskom, Amerikom i Iranom zauzeli su poslednje mesto sa jednim osvojenim bodom. Samo su protiv Sjedinjenih Američkih Država izvukli nerešen rezultat, a konačna gol razlika je bila 1:6.

I tako će ka kući krenuti Geret Bejl i njegovi saigrači. Upravo je iskusni napadač bio strelac tog jedinog gola, sa bele tačke.

A u večerašnjem meču sa Englezima primili su čak tri gola, a mogli su mnogo više. Uz to, Bejl je odigrao samo prvih 45 minuta pošto je zamenjen na poluvremenu. Umesto njega je ušao Brenan Džonson.

I kada se sve sabere, možemo reći da je gubitnik dana Vels sa sve najvećom zvezdom Bejlom.

Možda nisu mogli do prvog mesta ili plasmana u osminu finala, ali rezultatski su veoma loše prošli u Kataru. Samo jedan gol u tri utakmice i to sa penala. I pomenuta gol razlika. Primera radi, Katar koji nije osvojio nijedan bod u grupi A ima 1:7.

Malo, baš malo...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike