Era Ojdanić je najveća škrtica na estradi, a sad ljutito otkriva sve uvrede Saške Karan: Kod mene nema džabe!

02.03.2022

08:47

0

Folker je opisao događaj kada je njegova koleginica došla u kafanu koju drži

Era Ojdanić je najveća škrtica na estradi, a sad ljutito otkriva sve uvrede Saške Karan: Kod mene nema džabe!
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/ A.A.

Folk pevač Era Ojdanić našao se usred skandala kada ga je koleginica Saška Karan nazvala najvećom estradnom škrticom, naročito zbog jednog događaja iz prošlosti.

Ona je opisala i situaciju u kojoj folker kao vlasnik čuvenog ugostiteljskog objekta pozove kolege na terevenku, naruči im razne đakonije, onda napusti društvo i pobegne, a konobari dođu i naplate ceh.

ATAImages/Antonio Ahel
Saška Karan

Ojdanić je sada ispričao koliko su tačne ove Saškine tvrdnje i bez dlake na jeziku prokomentarisao njenu izjavu, istakavši da joj je pomogao na početku karijere.

- Ostao sam bez teksta jer ne mogu da verujem da ona to nije zaboravila, a sve što je rekla koleginica kojoj ne želim da pominjem ime je tačno. Ona prvi put u karijeri govori istinu - počinje Era, i objašnjava:

- Pre 35 godina nju je kao klinku iz Valjeva doveo njen prvi kompozitor Milan Simić, kada joj je radio prvu pesmu. Došli su oni na Lipovačke dane i noći, bio je tada Izbor za mis i tačno je da su i poručili hranu i piće, ali su mislili da se kod Ere jede i pije za džabe. Ali to nije moguće jer su moji vredni konobari to naplatili.

ATAImages/ A.A.
Era Ojdanić

Era se i prisetio da je Saška te noći pevala i opisao svoje impresije o njoj sa samog početka karijere.

- Bila je tada totalno nepoznata i Milan me pita da ona otpeva dve-tri pesme. Dozvolio sam, ali ja je nisam slušao, imao sam preča posla - zaključio je Era za Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike