Niko od poznatih još nije ovo uradio, samo Keba! Ovako zarađuje od fanova na Instagramu: Cena pretplate je hit! (FOTO)

13.08.2022

18:55

2

Društvena mreža je ponudila novu opciju - a pevač je rešio da je isproba

Niko od poznatih još nije ovo uradio, samo Keba! Ovako zarađuje od fanova na Instagramu: Cena pretplate je hit! (FOTO)
Copyright Dragan Kojić Keba ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Kojić Keba je odlučio da monetizuje svoj Instagram, pa pored drugih načina kako zarađuje - uzme i još oko 10 evra od svih onih koji se odluče da se pretplate na njegov profil na pomenutoj društvenoj mreži.

Tačnije, oni koji kliknu na dugme „subscribe", odnosno „pretplati se", će u stvari „dati" pevaču ravno 1.299 dinara za objave i „storije" koji ostalima neće biti na izvolte.

U pitanju je, takođe, mesečna pretplata, zbog koje će tim „odabranima" biti dostupan sav Kebin ekskluzivni sadržaj.  

Dragan Kojić Keba, ATAImages/Antonio Ahel
 

Kod drugih pevača i pevačica ove opcije još uvek nema, pa se mnogi pitaju - šta li je to Kojića nateralo da se odluči na ovakav korak prvi, osim toga što je i inače poznat kao čovek koji prati razne trendove. Pojedini mediji ponovo sumnjaju da je u priču upleten i izvesni sponzor iz Amerike kom pevač, navodi se, šalje fotografije i snimke nepoznatog sadržaja za, takođe, nepoznate pare.

Pevač, podsetimo, živi u luks vili na Bežaniji, a brojne zvezde su mu prve komšije. Vozi skupocena kola i jedan je od poznatih muškaraca koji izuzetno vode računa o svom izgledu.

Kada nastupa, uvek je sve krcato, a prema rečima Ljiljane Jervermović koja tvrdi da je s njim dobila ćerku Inu - uprkos zaradi od 80.000 dolara, alimentaciju plaća tek 150 evra.

Dragan Kojić Keba, Instagram screenshot / dragankojickeba
 

Keba će dobro znati ko se pretplatio na njegov profil tako što će ti ljudi pored svog korisničkog imena dobiti poseban bedž, koji će se pojavljivati i kada mu ostavljaju komentare ili šalju poruke. Od pretplate, svakako, bilo ko i bilo kada može da odustane, ali 1.299 dinara ostaje - pevaču.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike