Seka Aleksić se obrušila na Boška Obradovića zbog stava o VTO: Sram vas bilo, uvredili ste sve koji žele potomstvo na ovaj način

28.11.2022

09:26

0

Pevačica je lideru "Dveri" poručila da se brojni parovi bore da dobiju decu

Seka Aleksić se obrušila na Boška Obradovića zbog stava o VTO: Sram vas bilo, uvredili ste sve koji žele potomstvo na ovaj način
Zaratili zbog stava o VTO: Seka Aleksić i Boško Obradović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Lider "Dveri" Boško Obradović nedavno je bio na meti Jelene Karleuše zbog stava o LGBT populaciji, a sada je zbog saopštenja i navoda da vantelesna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promenu genoma budućih naraštaja, bio u nemilosti Seke Aleksić. 

Folkerka, koja je i sama išla na veštačku oplodnju, zbog njegovog stava oštro reagovala. 

- Uvrediste sve ljude koji se na ovaj način bore za potomstvo, sram vas bilo. Ko ste vi da odlučujete i donosite mišljenja? Bog je taj koji će da da potomstvo, bilo prirodnim putem, VTO ili donacijom jajnih ćelija i usreći hiljade porodica. Znate li koliko se parova bori na ovaj način? - poručila mu je Aleksićeva na Tviteru, a onda joj je Obradović odgovorio.

 

 

- Ne mogu da verujem da ste naseli na ove medijske spinove. Mi smo pokret porodičnih ljudi i godinama se borimo za podršku rađanju, mladim bračnim parovima, porodicama sa decom, kao i onima koji nemaju dece da se ostvare kao roditelji, među kojima su i naši najbliži. To nam je glavno - tvrdi Boško, a zatim je dodao:

- Ali, imamo pravo da postavimo pitanje zašto nemamo domaću banku reproduktivnog materijala nego ga uvozimo iz inostranstva, kao i da li je to protivzakonita prečica za usvajanje dece od strane gej parova? Tražimo javnu raspravu i ništa više, nikome ništa ne branimo niti možemo - napisao je lider "Dveri", ali Seka na ovu konstataciju nije ostala imuna.

Tanjug/Rade Prelić
Boško Obradović

- Ovo je sramotno. Zamislite vapaj parova koji bi da imaju potomstvo i koji bi zadnju kap krvi dali za to. Zamislite njih kada pročitaju ovako nešto? Umesto da smo im podrška pa šta Bog da - napisala je pevačica dajući time podršku parovima za VTO.

Promo/Seka Aleksić
Seka Aleksić

Podsetimo, politička partija "Dveri" nedavno je saopštila:

- Ako znamo da se prilikom svake oplodnje meša genetički materijal oca i majke, postavlja se pitanje genetičkog materijala uvezenog od nepoznatog donora, što može uticati na promenu genoma budućih naraštaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike