Karleuša brutalno udarila na Boška Obradovića: Budi to što jesi - homoseksualac, izađi iz ormana! (FOTO)

02.09.2022

07:43

14

Autor: Marija Mitić

Jelena tvrdi da je novim postom na Instagramu autovala lidera Dveri

Karleuša brutalno udarila na Boška Obradovića: Budi to što jesi - homoseksualac, izađi iz ormana! (FOTO)
Boško JK - Copyright Tanjug/Rade Prelić ATAImages/Antonio Ahel

Poznato je da je Jelena Karleuša već godinama podrška LGBT zajednici, a bila je i kuma Prajda. Jelena je toliki borac za njihova prava, da je danas stala na crtu lideru pokreta "Dveri", Bošku Obradoviću, inače jednom od najglasnijih zagovornika da ne treba da se održi Evroprajd u Beogradu.

Naime, ona je na svom Instagram storiju objavila da je on gej, te da mu pruža svu podršku, i rekla da će mu ona pomoći u autovanju, s obzirom da več godinama živi "u ormaru", a za tim nema potrebe.

- Boško Obradović je homoseksualac. Dajem mu sva prava da šeta, dajem mu pravo da to javno kaže, a da mu niko ne razbije glavu. Dajem mu pravo da šeta sa svojim partnerom i pozivam državu da mu pruži svu bezbednost. Boško imaš sva ljudska, zakonska, rođenjem
stečena prava da budeš slobodan i da budeš ono što jesi-homoseksualac. "izadji iz ormana" jer ne treba više da živiš život u strahu i laži!

 

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu

 - Oslobađam i autujem jer je Srbija zemlja svih građana i svi imaju ista prava! Bude li te neko napao zato što si homoseksualac, ići će u zatvor i to onaj "versko-tradicionalni" gde će ga nabiti na kolac za kaznu! Ja, Jelena Karleuša, javno ponavljam - Boško Obradović je homoseksualac i ima sva prava na život i rad, šetnju i različitost, na zakonskog partnera u Srbiji! Živela Srbija, zemlja slobodnih građana!!! Živela Srbija, zemlja zakona i demokratije!! Živela Srbija, jača od loših ljudi koji čine zlo i šire mržnju! Živela Srbija, zemlja Boška Obradovića slobodnog homoseksualca!

Podsetimo, još uvek se razmatra ideja je da se pokuša da se razgovorima nađe eventualno rešenje za održavanje Parade ponosa, zakazane za 17. septembar.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike