Seka Aleksić kao plavuša! Danas je zakleta crnka, a sećate li se kada je pevačica imala šiške i plavu kosu?! (FOTO)

18.11.2022

23:31

0

Pevačica je nekoliko puta tokom karijere menjala boju kose, a davne 2007. se farbala u plavo

Seka Aleksić kao plavuša! Danas je zakleta crnka, a sećate li se kada je pevačica imala šiške i plavu kosu?! (FOTO)
Seka Aleksić - Copyright M. M./ATAImages

Pevačica Seka Aleksić je od svog pojavljivanja na javnoj sceni nekoliko puta menjala imidž, a svaki put je kao razlog isticala neku promenu, a uz sve to i da se u svojoj "novoj koži" odlično oseća

Seka je više puta pokazala da nema problem da eksperimentiše sa frizurom, a njeni potezi su radikalni. U nekoliko navrata farbala u plavo, nosila kratku frizuru, a već dugi niz godina se farba u tamnije nijanse, a kosu je pustila da raste. 

Davne 2007. godine, kada je izdala album Kraljice, Seka je imala dugu plavu kosu i šiške, ali po svemu sudeći, lepše se oseća kao crnka, te već duži niz godina nosi istu frizuru. 

- Više puta sam bila plavuša. Ono što je najvažnije jeste da se to meni dopada i da ja umem to da iznesem - rekla je Seka ranije za Glossy.

 

 

Podsetimo, posle skoro 20 godina karijere Seka sebi može da priušti sve što zamisli, ali na početku karijere nije bilo tako.

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić

- Ranije sam imala tih problema, danas ne. Sećam se jedne bunde, koja tada i nije bila nešto ekstremno skupa, ali je i za moje tadašnje prihode i način života, ona bila preskupa. Nosila sam je neprestano sa prvim i drugim albumom, a kasnije sam je poklonila drugarici. Odslužila je svoje - zaključila je Seka za medije među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike