Nada Obrić o odnosu sa služavkom: Ženska glavo, 20 odsto manju platu imaš zbog ovoga!

01.04.2022

16:46

18

Pevačica je odmah po prijemu zaposlene u svoju porodičnu kuću ispričala šta zahteva od nje

Nada Obrić o odnosu sa služavkom: Ženska glavo, 20 odsto manju platu imaš zbog ovoga!
semus_22032022_0071 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica narodne muzike Nada Obrić imala je nesvakidašnje iskustvo sa ženom koju je zaposlila u svojoj kući, a kako bi joj stavila do znanja da ne voli niko da joj remeti red i mir, odmah joj je ispričala šta očekuje od nje. 

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla: „Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med - rekla je jednom prilikom Nada za Pink.rs. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nada Obrić

Potom je pevačica objasnila kakve rituale ima kada joj počne dan i da ne voli da je bilo ko uznemirava sve dok ne popije kafu.

- Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce. Dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš. Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe - priča Nada i dodaje da se odmah oštro postavila:

Nada Obrić ATAImages/ Stefan Tomasević
Nada Obrić

 

- Rekla sam joj: "Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l' smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga - ispričala je tada Nada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike