Nada Obrić je pevala Titu, a sada bi i Vučiću: To mi je jedina neostvarena želja!

14.06.2022

14:09

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže i da dugo prati predsednika, kao i da smatra da je ovakav angažman zaslužila

Nada Obrić je pevala Titu, a sada bi i Vučiću: To mi je jedina neostvarena želja!
Nada Obrić ATAImages/ Stefan Tomasević - Copyright Nada Obrić ATAImages/ Stefan Tomasević

Pevačica Nada Obrić u svojoj bogatoj karijeri nema kome nije zapevala pa i samom Josipu Brozu Titu. Kako kaže, ipak ima još jednu neostvarenu želju, a to je da peva predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

- Imam jednu želju, da me primi predsednik Vučić. Njega dugo pratim, a mislim i da sam zaslužila. Ja sam pevala Titu svojevremeno, a sad bih volela da završim sa Vučićem - rekla je pevačica u emsiji "Premijera".

Kako je nedavno proslavila 50 godina karijere, Nada se sada osvrnula i na to, te rekla da joj je ovaj dug period zapravo brzo prošao.

Antonio Ahel/ATAImages
Nada Obrić

- Šta ja znam, brzo je prošlo, ali kada sam shvatila da je to pola veka moram priznati da sam se i sama uplašila. Srećna sam i ponosna na sve svoje godine i životne i radne. Takođe sam ponosna što mi je došlo toliko prijatelja i kolega - rekla je pevačica sa osmehom.

Iako ne krije sreću i ponos zbog dosadašnjih dostignuća u karijeri, kaže da mesta za suze nije bilo, pa čak ni one radosnice.

- Nisam imala vremena za tugu, bilo je samo pozitivnog uzbuđenja. Kažete vi da sam legenda i očekujem da drugi to kažu jer se ja nikada ne hvalim, čak ni nagradama. Uvek sam govorila da me svi potpisuju kao Nadu Obrić, mada insistiraju da se potpisujem kao istaknuti umetnik, pa onda neka bude tako - objasnila je Nada, koja dugo nije objavljivala pesme, što joj mnogi zameraju.

Antonio Ahel/ATAImages
Nada Obrić

- Pošto sam oduvek bila radoznala po prirodi, pomislim da hoću, ali u tim trenucima uzmem da slušam svoje pesme i kažem sebi da je to toliko dobro da nemam potrebe da snimam novo. Ne znam šta bih bolje od toga mogla da uradim. Kao što neki kažu, ja sam ispričala svoj život kroz pesme - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike