Čudo je da sam ostao živ! Veljko o stravičnoj saobraćajci koju je doživeo na Kipru: Probudio sam se u lokvi krvi!

21.10.2022

21:28

0

Autor: Marija Mitić

Ražnatović je tada imao samo 14 i po godina

Čudo je da sam ostao živ! Veljko o stravičnoj saobraćajci koju je doživeo na Kipru: Probudio sam se u lokvi krvi!
Veljko Ražnatović - Copyright Printscreen Blic tv

Veljko Ražnatović ispričao je u novoj, trećoj epizodi serijala "Ceca show" detalje stravične saobraćajne nezgode koju je kao mladić doživeo na Kipru.

Sve se odigralo neposredno pred Veljkov polazak u školu nakon letnjeg raspusta, kada je imao samo 14 i po godina.

- Pao sam sa motora na Kipru pre nego što sam krenuo u školu. Prvih šest meseci škole bio sam invalid, samo sam gledao kako ću ruku aktivirati. Imao sam 80 metalnih heftalica na ramenu - ispričao je Veljko pokazujući ruku koju je tad povredio.

Ističe i da ne zna kako je preživeo tu nesreću.

- Kum i ja smo pali sa motora, mene je udario "Land Rover" u glavu, branik me je isekao i napravio ozbiljan rez  - 2mm od glavne vene. Čudo je da sam ostao živ, imao sam tad 14 i po godina - kaže Veljko.

Povrede koje je zadobio su najblaže rečeno, jezive.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Veljko Ražnatović

- Otpao mi je deo uha, pa su ga zašili nazad. Ni dan danas ne osećam taj deo. Bio sam u nesvesti, sećam se samo da sam se probudio u lokvi krvi na podu. Počeo sam ubrzo da gubim svest u hitnoj, sledećeg što se sećam je da sam se probudio operisan - ispričao je Veljko u novoj epizodi "Ceca show".

Ni Anastasiji u tom periodu nije bilo lako. Iako je mlađa od njega, preuzela je odgovornost na sebe da mu bude "majčinska figura".

Printscreen Blic tv
Anastasija Ražantović

-- Ja sam na Kipru imala i ulogu Veljkove mame, pošto sam ja bila ta koja je bila zadužena da ga budim ujutru u 5 i 30h. Svako ko poznaje Veljka, zna da je lakše na mesec otići nego njega probuditi. To mi je bilo jako mučno svako jutro - ispričala je Anastasija.

Ipak, Ražnatovićeva je zahvalna na tom iskustvu.

- Sve to me je naučilo disciplini i drago mi je što sam imala to iskustvo, jer sam svašta nešto naučila što možda ne bih da sam ostala ovde - zaključila je Anastasija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike