Ima se, može se! Vesna Zmijanac iskeširala 350.000 evra za novi stan, evo u kakvom luksuzu uživa!

13.05.2022

08:33

2

Pevačici baš sve ide od ruke

Ima se, može se! Vesna Zmijanac iskeširala 350.000 evra za novi stan, evo u kakvom luksuzu uživa!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Vesna Zmijanac već godinama ne snima nove pesme, ponekad nastupa, ali izgleda da joj ipak neke stvari idu od ruke.

Kako se navodi, spisku nekretnina koje Vesna poseduje dodata je još jedna na Savskom vencu. Navodno je Vesna tu kupila stan u koji se nedavno preselila.

- Vesna spada u red dama koje ne žale da potroše novac na krupne investicije koje se, pre svega, tiču lagodnosti na svakodnevnom nivou. Kada je saznala da se u centru grada pravi novi ekskluzivni kompleks sa konceptom pametnih zgrada, odmah je krenula u realizaciju kupovine - počinje izvor i dodaje:

ATAImages / Milan Maričić
 

- Želela je da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i na dohvat ruke, posebno sada kada dosta vremena provodi i sa svojim unukama.

Izvor za "Alo" otkriva da se pevačica odlučila za jedan od najvećih stanova koji je bio projektovan u zgradi i da nije žalila novac kojim ga je platila.

- U ponudi su bili stanovi od 60 do 140 kvadrata, ali se Vesna odlučila za varijantu od 100. Po kvadratnom metru je plaćala 3.500 evra, ali nije brinula brigu ni oko čega. Tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i osim velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen i zelenilom, pa pruža neophodne mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

ATAImages / Milan Maričić
 

Pevačica obožava novi komšiluk, a svako jutro pije kafu u kafiću koji se nalazi u samom kompleksu.

- Vesna je oduševljena organizacijom kompleksa u kojem sada živi. U prizemlju nove zgrade nalaze se restoran, kafe i pekara, gde ona ponekad svrati - završava izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike