Buba Koreli ponovo na meti! Zabranjen mu ulazak u Srbiju, a sad mu uklonjen i Instagram

23.08.2021

14:59 >> 17:18

0

Autor: D. Božović

Repera mesecima unazad prate skandali - posle objavljivanja vulgarne fotografije, kao i one na kojoj su mnogi mislili da konzumira marihuanu, krađa autorskih p

Buba Koreli ponovo na meti! Zabranjen mu ulazak u Srbiju, a sad mu uklonjen i Instagram
Copyright Printscreen Instagram/ Bubakoreli

Poznati bosanski reper Buba Koreli više nije aktivan na društvenoj mreži Instagram. Naime, Instagram profil Korelija je uklonjen i kada se kucaju njegovi podaci u pretraživač, njegov nalog se ne pojavljuje.

Do sada nije poznato da li je Buba sam uklonio nalog na društvenoj mreži ili je to neko drugi učinio. Za razliku od Korelija, Džali Bratu je aktivan Instagram nalog i reper redovno izveštava pratioce o svakom svom koraku.

Printscreen Instagram/bubacorelli

Podsetimo, bosanski dvojac je nedeljama unazad u žiži javnosti zbog incidenta na njihovom nastupu, kada je njihovo osoblje bacilo sa bine maloletnog momka. Zbog ovog prestupa, potpisana je i peticija, a nakon toga reperima je zabranjen i ulazak u Srbiju.

Džala Brat i Buba Koreli: M. M./ATAImages

Ovo nije jedini skandal koji prati Bubu Korelija. Njegova eksplicitna fotografija je završila na društvenim mrežama, a zbog ovoga je bio na meti osuda brojnih pratilaca. Osim toga, reper je punio i medijske stupce kada se našao u središtu zbivanja pucnjave u Sarajevu kada su povređene dve osobe. Međutim, nakon 90 minuta saslušanja u policiji, on je pušten na slobodu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike