Selma Bajrami o starateljstvu nad sinom: Nisam imala novca da se borim, a on radi sve da me ocrni

24.11.2022

09:40

0

Pevačica ističe da je morala da otkaže punomoćje advokatu jer nije imala novca da sve isfinansira

Selma Bajrami o starateljstvu nad sinom: Nisam imala novca da se borim, a on radi sve da me ocrni
selma bajrami - Copyright Instagram printscreen/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami dve godine bije bitku za starateljstvo nad sinom, koji joj je, kako kaže, otet iz naručja. Njena agonija je, kaže, počela 23. decembra 2020. godine, a epidemiološka situacija je doprinela da sve ovo bude mnogo teže. 

- Tada je donesena odluka da moj sin pripadne ocu. Zbog korone sudovi nisu radili kako treba, a uvek je i bilo kašnjenja. Malo ranije sam otkazala punomoć svom advokatu zato što nisam bila u situaciji, zbog pandemije, da plaćam, jer, kao što znate, mi pevači smo bili ugroženi - kazala je Selma i dodala:

Printscreen ,,Amidži šou"
Selma Bajrami

- Nisam tada imala novaca i s obzirom na to da sam se sve vreme branila od ovog čoveka koji me napada godinama i koji se služi svim i svačim da mene ocrni kao majku – ispričala je Selma Bajrami.

Selma je rekla da se posle razvoda imala veoma težak period, te da se preselila u Beč kako bi se psihički oporavila. 

- Živim u Beču, nakon razvoda sam živela tamo. Razlog što sam se povukla iz medija jeste što sam htela da se posvetim psihičkom i fizičkom smislu, borim se za starateljstvo, nadam se da će se završiti onako kako treba - prokomentarisala je ona.

Podsetimo, pre sedam godina Mujo Musić je rekao da ga Selma ne zanima kao i da ne želi da se pojavljuje u medijima jer nije javna ličnost.

- Nemam komentar. Ne želim ništa da pričam za novine, nadam se da me razumete. Selma je javna ličnost, a ne ja. Nije mi mesto u medijima - rekao je ranije Musić za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike