Severina više ne poštuje zabranu?! Objavila slike sa sinom, a kazna koju može da plati je ogromna! (FOTO)

14.09.2022

14:26

0

Autor: Marija Mitić

Igoru Kojiću takođe je bilo zabranjeno da objavljuje fotografije sa malim Aleksandrom, a to je učinio nedavno, zbog čega je možda i pevačica odlučila da uradi isto

Severina više ne poštuje zabranu?! Objavila slike sa sinom, a kazna koju može da plati je ogromna! (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Severina, ATA Images/Antonio Ahel

Severini Vučković koja se već dugo godina sa bivšim suprugom Mianom Popovićem bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, bilo je zabranjeno da objavljuje fotografije sa njim na socijalnim mrežama.

Naime, 2019. godine doneta je odluka od strane Opštinskog građanskog suda u Zagrebu da Severina obriše sve footgrafije sa sinom sa društvenih mreža, kao i da više ne sme da ih objavljuje. Reč je o privremenoj meri, do daljnjeg, a koju Severina od danas izgleda više ne poštuje.

Pevačica je danas na Instagramu podelila slike sa sinom Aleksandrom, sa kojim je otišla u bioskop.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković sa sinom Aleksandrom

 

 - Uživanje u 90 minuta čiste neiskvarene emocije. Film ‘Ljeto kad sam naučila letjeti’ podseća nas na dečje brige uz slatkicu Sofiju, koju je zadesilo letovanje s bakom. Moj čopor predpubertetlija koje sam vodila u bioskop, u dahu je odgledao Sofijine avanture na Hvaru. Dragi roditelji, vodite decu u bioskop. Jer deca mogu sve! Bioskop je za nas dvoje obvezna lektira, ali na platnu. Deca su mali ljudi koje treba slušati i čuti. Iskrena i spontana. To nikad ne smemo zaboraviti - napisala je pevačica u opisu fotografija sa sinom, koji je pored mame pozirao sa širokim osmehom na licu.

Podsećanja radi, kada je doneta odluka o zabrani objavljivanja fotografija sa sinom Severini, i njenom tadašnjem suprugu, Igoru Kojiću takođe je bilo zabranjeno isto. On je međutim, nedavno, nakon što se sprijateljio sa Aleksandrovim ocem, Milanom Popovićem, objavio fotografiju sa Aleksandrom, zbog čega se sumnja da je to bio razlog zašto se sada i pevačica odlučila na ovaj potez.

Inače, Igor je već sutradan obrisao ovu fotografiju sa svog naloga, možda baš kako ne bi dalje kršio zabranu i za isto plaćao kaznu.

Instagram printscreen/igorkojic
Igor Kojić i Milan Popović sa njegovim sinovima

Takođe, Severina nije komentarisala sve što se do sada u javnosti odigravalo kako između Igora i Milana, tako i između Popovića i njene sestre Marijane, sa kojom se nedavno posvađala, pa čak i završila u pritvoru, a ove fotografije upravo su možda odgovor na sve to.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković sa sinom Aleksandrom

 

Inače, kada je donesena ova odluka pisalo se da će Severina Vučković, ukoliko ipak objavi slike sa sinom morati da plati 5.000 kuna, odnosno oko 636 evra, a kazna će se povećavati, i to duplo, svaki sedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike