Posle fatalne ljubavi Selma ostala sama s dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata: Pevačica prošla kroz pakao!

02.04.2021

13:02

0

Dala je sve od sebe da se na njoj to ne vidi, ali nimalo joj nije bilo lako

Posle fatalne ljubavi Selma ostala sama s dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata: Pevačica prošla kroz pakao!
Copyright Selma Bajrami ATAImages/Antonio Ahel

Selma Bajrami svog drugog supruga Muju Musića upoznala je u julu 2011, na jednom svom nastupu. Iste godine se i udala za njega, posle samo mesec dana od veridbe. Međutim, par se razveo oko tri godine kasnije, dok se u javnosti spekulisalo o tome kako ju je on i prevario sa izvesnom Draganom, sa kojom je navodno i nastavio da živi posle razlaza s pevačicom.

– Ubrzo nakon venčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa – ispričala je Selma Bajrami, piše „Blic”: Bilo je lakše planirati nego učiniti, pa sam ostala sa dvogodišnjim detetom i dva kofera ispred vrata.

U teškim momentima, Selma je bila potpuno sama, nemački jezik nije dovoljno znala i nije imala ni novca jer nije radila. Ubrzo, pak, uspela je da nađe stan i upisala je kurs jezika, te pokušavala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, koji je bio odlučio da joj oduzme dete.

– Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio – ispričala je tada ona svoju tešku priču.

Pre nekoliko godina, takođe, Selma je istakla da više nije mogla da podnese razne tužbe i prijave socijalnoj službi od bivšeg Musića sa ciljem da joj oduzme dete. Tada, rešila je da se obrati agenciji za zaštitu žena u Beču.

– Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet pre neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dete, kako ga zapostavljam… Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim. Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto odsto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim sve dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam uvek nasmejana i samo guram napred. Tek ću dokazati dušmanima da mogu da se izborim sa svim nedaćama, uspeh im je najveća kazna.

Ona je zatim tvrdila da njen bivši suprug ne može da pronađe nijednu zamerku u njenom odgajanju njihovog sina i da je on taj koji ga zanemaruje.

– On po odluci suda ima pravo da ga viđa svakog petka i svaki drugi vikend. Tri meseca sam bila u Bosni pošto sam imala turneju. On niti je zvao, niti je pitao za dete. Štaviše, ja sam zvala da ga vidi putem video-poziva, on ni to nije hteo. Ja to radim zbog sreće svog deteta, dete treba da ima oca, da ima muške navike, da sa njim igra fudbal, da ga otac vodi na plivanje, da ga nauči da vozi bicikl, mada ja sve to radim umesto njega. Ne branim mu kontakt s ocem, evo, šest poslednjih vikenda su proveli zajedno, prema tome, ne shvatam šta hoće više od mene.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike