Alka Vuica došla u Beograd zbog "Pesme za Evroviziju '22": Nadam se da neću izazvati neki rat!

04.03.2022

13:37

0

Ona je radila na pesmi "Požuri, požuri", koju će večeras izvesti u Košutnjaku Marija Mirković

Alka Vuica došla u Beograd zbog "Pesme za Evroviziju '22": Nadam se da neću izazvati neki rat!
Alka Vuica2 - Copyright Printscreen/ K1

Kultna hrvatska umetnica Alka Vuica juče je stigla u Beograd i to povodom nacionalnog izbora za Pesmu Evrovizije.

- Ovde sam zbog Marije Mirković koja nastupa večeras, zajedno smo uradile pesmu „Požuri, požuri“ koju će pevati, a ja sam pisala stihove – kazala je Alka u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 i dodala:

 – Juče sam doputovala i biću kratko, ali u Beogradu je uvek slatko. Gledala sam sinoć prvo polufinale vašeg izbora i moram vam reći, nadam se samo da neću izazvati neki rat, da je vaš izbor bolji od naše „Dore“.

Printscreen/ K1
Alka Vuica

Konstrakta mi je sjajna, Aca Lukas ima hit pesmu, odlična je. Trebalo je samo da ostane za klavirom do kraja, kao Elton Džon. I etno pesma grupe Biber kojoj je Bajaga pisao tekst mi se dopala, i rokeri „Lift“, kao i Ana Stanić. Baš je bila art i posebna. Svi smo ubuđeni zbog Marijinog večerašnjeg nastupa i imamo tremu - priznala je Alka, koje dugo nije bilo u našoj javnosti pa je Boško Jakovljević iskoristio priliku i da je pita kako je, a pričala je i o odnosu sa sinom.

- On je sada na Zanzibaru sa ocem i bratom, baš guštaju. Oduvek sam nastojala da mu budem više prijatelj nego roditelj. Možda se neko sa tim neće složiti, ali ne možete se setiti u 18. godini vašeg deteta da mu budete prijatelj. To mora oduvek biti tako. On je uvek znao da može sve da mi kaže, i da ga nikada zbog toga neću kazniti, niti se ljutiti – zaključila je muzičarka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike