Đokovići slavili Aranđelovdan, Ana Bekuta im pevala: Srđan davao bakšiš na sve strane! (FOTO)

22.11.2022

09:25

5

Najpre je gost bio patrijarh Porfirije, a onda je došla pevačica

Đokovići slavili Aranđelovdan, Ana Bekuta im pevala: Srđan davao bakšiš na sve strane! (FOTO)
Srđan Đoković - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Porodica Đoković juče je proslavila Aranđelovdan, gde je gost bio najpre patrijarh Porfirije. Kada je on otišao, Novak se sa roditeljima i suprugom Jelenom malo opustio, te je na ostatku slavlja pevala Ana Bekuta. 

Najveseliji je bio tata Srđan, koji je pevačicu čašćavao visokim bakšišem, a atmosferu je prvila i Noletova majka Dijana, koja je bez prestanka pevala i igrala. 

Lepe trenutke sa slavlja podelila je novopečena snaja porodice Đoković, Saška, čija je kuma snimala njenog svekra i svekrvu. 

I dok Ana peva u njenoj ruci se jasno može videti bakšiš koji drži, te je izvesno da su se gosti baš opustili i uživali u slavlju te nisu žalili da počaste i Bekutu. Naravno, i Novak je zapevao pesmu "Jedna pesma, jedan tim, ponosim se srcem svima. Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim!" - pevao je on sa patrijarhom.

Inače, među poznatima je rasprostranjena slava Sveti Arhangel Mihailo, pa su gosti juče bili i kod porodice Živojinović. Brena i Boba napravili su strandardo veliku proslavu, a od zvanica su prvi došli Saša Popović, Haris Džinović, Aco Pejović... I Neda Ukraden je u krugu svoje porodice proslavila slavu, a kao i kod Brene i kod nje je glavni specijalitet bila sarma.

S druge strane, prvi put u braku slavu su proslavili Mirko i Bojana Šijan. Kako su objavili na Instagramu, oni su prema svim pravoslavnim običajima obeležili Aranđelovdan, uz ikonu, sveću i žito.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike