Žika Šarenica dobio batine, pa se razveo: Žena ga je varala, želeo je da je pregazi kolima!

23.11.2022

10:29

0

Tadašnja žena sačekala ga je sa ljubavnikom na vratima

Žika Šarenica dobio batine, pa se razveo: Žena ga je varala, želeo je da je pregazi kolima!
Živorad Žika Nikolić - Copyright ATAImages/ A.A.

Živorad Žika Nikolić kao mlad je imao interesantan ljubavni život, a u brak je stupio dvaput. Žika Šarenica, kako je poznat u narodu, ispričao je jednom prilikom detalje svog prvog braka, koji se tada završio kao u filmu, a voditelj ga je sam prekinuo zbog preljube.

- Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije - šokirao je najpre Nikolić, pa ispričao šta se u stvari desilo. Njegova tadašnja supruga je odlučila da se rastanu, ali i da ostane u njihovom zajedničkom stanu. 

- Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego su me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - priznao je Žika u emisiji "Magazin IN".

ATAImages/Antonio Ahel
Dvaput se ženio: Živorad Žika Nikolić

Inače, njegova ozbiljnija ljubavna priča počela je u srednjoj školi. Kada je bio na četvrtoj godini fakulteta, Žika je tada stao na ludi kamen prvi put sa devojkom s kojom je posle dobio i ćerku Ružicu. Međutim, desio se naprasni prekid braka, nakon što je saznao da njegova žena ima ljubavnika, ali mu je ubrzo naišla nova ljubav.

On je 1988. godine na železničkoj stanici upoznao Zoranu Nedić i odmah su postali nerazdvojni. Venčali su se sedam godina kasnije, istog datuma kada su se prvi put sreli. Iako im nije bio važan papir, Žika je želeo da ozakone vezu. Zorana iz prvog braka ima ćerku Katarinu koju je voditelj prihvatio kao svoje dete.

Sudbina ih je spojila

Nikolić kada govori o supruzi, uvek to radi kroz osmeh, pa je ispričao sve o sudbinskom trenutku.

- Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio „Poselo” , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana - podsetio se voditelj jednom prilikom.

Podsetimo, Žika sada živi penzionerskim životom, što je ispirčao početkom oktobra ove godine, kada mu je istekao ugovor na Pinku, o čemu možete više da pročitate OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike