Ilda Šaulić progovorila o naslednici i američkoj turneji: Evo kako će proslaviti rođendan!

21.11.2022

18:48

0

Otkrila i čime bi se bavila da nije pevačica

Ilda Šaulić progovorila o naslednici i američkoj turneji: Evo kako će proslaviti rođendan!
Ilda Šaulić - Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević

Ilda Šaulić, danas je organizovala druženje sa medijima u jednom prestoničkom restoranu, gde je govorila o svim aktuelnostima iz svog života, ali i karijere.

Ilda će uskoro proslaviti rođendan, a uspela je i da otkrije da joj saradnici pripremaju iznenađenje, budući da će taj dan provesti radno, a tako je i prošle godine provela divan dan.

Pevačica se priprema za američku turneju, a tamo će pevati i za doček nove 2023. godine.

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- Spreman se za Ameriku, prvo Kanada, jer tamo nastupam za Novu godinu. To će biti jedna mini turneja. Mi leti ostajemo malo duže, tu sam imala i teniske obaveze. Lepo sam se snašla, ja volim rad sa decom, to je nešto što sam želela da ostvarim. Lepo i korisno, sad i jeste da je drugačiji pristup, sada sam u ulozi trenera, lepo mi je i obnovićemo na proleće i leto - rekla je Ilda, prenose domaći mediji pisanje ''Republike''.

Govoreći o naslednici, Ilda je istakla da je ona više tatina ćerka, jer joj se mnogo više dopao fudbal od tenisa, iako ona nije verovala da će tako biti.

Budući da se i njen suprug, ali i sestrić, sin Šabanove starije ćerke Sanele, bave fudbalom, Ilda otkriva da se u njihovoj porodici Svetsko prvenstvo pomno prati, te da svi ludo i vatreno navijaju za našu reprezentaciju.

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

Da nije pevačica, Ilda otkriva da bi se pronašla u nekom poslu koju iziskuje rad sa decom, a tu želju joj je nadomestilo bavljenje tenisom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike