Prokletstvo junaka iz "Moćnih rendžera"! Zeleni je izvršio samoubistvo, a ni druge život nije mazio: Smrt, zatvor i bolest su ih obeležili

22.11.2022

06:46

0

Prva postava glumaca je doživela velike životne nedaće

Prokletstvo junaka iz "Moćnih rendžera"! Zeleni je izvršio samoubistvo, a ni druge život nije mazio: Smrt, zatvor i bolest su ih obeležili
Ekipa serije Moćni rendžeri - Copyright Profimedia

Džejson Dejvid Frank, glumac najpoznatiji po ulozi Tomija, zelenog i belog moćnog rendžera, izvršio je juče samoubistvo. Vest o njegovoj smrti pogodila je brojne fanove, ali on nije jedini koji je imao tužnu sudbinu.

Profimedia
Džejson Dejvid Frank

Žuti moćni rendžer poginula mlada

U originalnoj postavi žutog moćnog rendžera po imenu Trini tumačila je glumica Taj Trang. Ona je bila deo ove serije od 1993. do 1994. godine, a snimila je ukupno 81 epizidu. Nažalost, samo nekoliko godina kasnije, 2001, kada je imala 27 godina, Taj je poginula u saobraćajnoj nesreći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julio García (@wakaru01)

Crvenom moćnom rendžeru preti zatvor

Glumac Ostin Sent Džon bio je prvi crveni moćni rendžer, a on se pre nekoliko meseci našao u žiži skandala! Naime, Ostin je uhapšen zajedno sa još 17 osoba osumnjičenih za prevaru u kojoj su navodno pribavili materijalnu korist od 3,5 miliona dinara!

Sve ovo se desilo u maju ove godine, a Ostin je optužen za zaveru sa ciljem da sprovede lančanu prevaru. Ukoliko bude osuđen, preti mu zatvorska kazna u trajanju od 20 godina.

Profimedia
Ekipa serije Moćni rendžeri

Plavi moćni rendžer razmišljao o samoubistvu

Dejvid Jost, glumac koji je igrao originalnog plavog moćnog rendžera, otkrio je jednom prilikom da mu je na pamet padalo da izvrši samoubistvo jer ga je ekipa serije maltretirala.

Naime, kako je njegova popularnost rasla, tako je počelo da se spekuliše o njegovom seksualnom opredeljenju, a na kraju je došlo do toga da su ga na setu serije nazivali pogrdnim imenima.

Ni sporedni likovi nisu imali sreće

Ričard Dženel, koji je tumačio lik Ernija, vlasnika centra za mlade, u stvarnom životu se borio sa zavisnostima kao što su pušenje i neumerenost u hrani. Napustio je seriju da bi rešio probleme, uspeo da smrša, a onda je iznenada 2008. godine, sa samo 47 godina, preminuo od srčanog udara.

Robert L. Manahan, čuveni Zordon, takođe je preminuo od srčanog udara kada je imao samo 43 godine. 

Profimedia
Ekipa serije Moćni rendžeri

Podsetimo, Džejson Dejvid Frank je imao 49 godina, a još uvek nije poznato zašto je odlučio da izvrši samoubistvo.

AP/Charles Sykes
Džejson Dejvid Frank

Neki su počeli da nagađaju da je upao u depresiju jer se razveo od supruge Temi, sa kojom je bio 19 godina u braku. Razlog za njihov razvod je njegovo neverstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike