Pevala u „Atomic Kitten", pa pala u kandže droge i alkohola: Razvodi, bankrot, nema šta je nije snašlo!

11.08.2021

19:31 >> 19:32

0

Posle brojnih problema, zaradu joj donose provokativne fotografije, a u ljubavi joj se sreća osmehnula tek posle tri propala braka

Pevala u „Atomic Kitten", pa pala u kandže droge i alkohola: Razvodi, bankrot, nema šta je nije snašlo!
Copyright Keri Katona Profimedia

Keri Katona nekada je bila jedna od omiljenih poznatih ličnosti sa strane scene. Pevala je u „Atomic Kitten” i važila za jednu od velikih pop zvezda. Međutim, danas živi potpuno drugačijim životom, zbog niza problema na koje je naišla.

Pročitajte još:

U paklu droge

Pošto je pala u kandže droge i alkohola, to se izuzetno loše odrazilo i na njeno mentalno zdravlje. Zatim, loše stanje – odrazilo se i na njenu figuru, koju je zatim dokusurila estetskim korekcijama… Posebno velika prašina se podigla kada je otkrila da je „jedna od stvari koja joj je najviše pomogla injekcija popularna u Engleskoj, koja pomaže u skidanju viška”. Tada, okrnula je čitavu javnost protiv sebe, iako je uz istu uspela da promeni ishranu i počne redovno da vežba.

Međutim, pošto je smršala, podvrgla liposukciji, a onda i operaciji zatezanja kože i stomaka, pa je nedavno pokrenula čuveni „Only fans” gde pristup sadržaju koji plasira naplaćuje 20 funti.

– Radite ono što volite i volite ono što radite – poručila je na Instagramu ispod fotografije za koju je ispozirala u čipkastom donjem vešu, pozivajući fanove da je zaprate na stranici gde takav sadržaj naplaćuje.

To je uradila kako bi se izvukla iz bankrota, tvrdi „Daily Mail”, a uz nage, prodaje i fotografije svojih stopala. Inače, Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svoje 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

Ljubav

U jednom intervjuu za „The Sun” šokirala je sve kada je priznala da je trpela zlostavljanje od strane svog trećeg supruga, Džordža Kaja, koji je preminuo kada se predozirao 2019. godine. S njim je, inače, bila u braku od 2014, a razveli su se 2017. Svojevremeno, objasnila je, krila se u ormaru ne bi li izbegla njegove izlive besa.

Tada, prisetila se i teškog detinjstva, te perioda posle raspada benda u kom je stekla slavu.

– Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se grupa „Atomic Kitten” raspala, vratila sam se drogi – priznala je Keri, koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači isključivo svojim izgledom.

Tek posle tri propala braka, 2018. je pronašla sreću sa personalnim trenerom Rajanom Mahonejem. On je bio taj koji joj je pomogao da se dovede u red posle teškog perioda, a onda su se i verili.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike