Jovana Jeremić osula paljbu na učenike zbog incidenta u Trsteniku: Kako će ovaj momak danas-sutra biti ispravan muž i otac?!

19.11.2022

15:31

3

Voditeljka nije krila ni žaljenje povodom svega, sigurna na omgladina generalno nije baš ovakva

Jovana Jeremić osula paljbu na učenike zbog incidenta u Trsteniku: Kako će ovaj momak danas-sutra biti ispravan muž i otac?!
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Jovana Jeremić odreagovala je posle incidenta o kom ne prestaje da se priča, a koji se odvio u Tehničkoj školi u Trsteniku.

Prema snimku koji se sve više deli na društvenim mrežama, đaci su najpre izmakli profesorki stolicu, pa telefonom zabeležili kako pada.

Zatim, usledio je i gromoglasan smeh, što je i sama voditeljka žestoko osudila.

- Ovo treba osuditi. Treba biti kažnjen da nikada više ne pomisli da ponovi tako nešto. Meni je žao, jer ja znam da naša omladina nije takva - pričala je Jeremićeva, pa dodala:

- Ja samo pitam naciju, kako će ovaj mladić koji je izmakao svojoj nastavnici stolicu da bude ispravan muž i otac? To me samo intesuje, koga će on da vaspitava, kako će on da poštuje svoju ženu i ćerku, ako je bude imao? Ne može da poštuje neko svoju ženu i ćerku, kad ovo radi nastavnici - istakla je na televiziji „Pink" ona.

Jovana Jeremić, Printscreen „Novo jutro"
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike