„Varalici sa Tindera” se ne piše dobro: Pošto je opljačkao brojne žene, sad sve dolazi na naplatu

25.06.2022

14:13

1

Izraelska bogataška porodica je tužila Šimona jer je njihovo prezime koristio kako bi obmanuo devojke

„Varalici sa Tindera” se ne piše dobro: Pošto je opljačkao brojne žene, sad sve dolazi na naplatu
Tinder Svindler - Copyright Profimedia

Prevarama „Varalice sa Tindera” došao je kraj. Naime, Šimon Hajut, koji se po dokumentarcu s „Netfliksa” predstavljao kao Sajmon Levijev, kao naslednik bogate izraelske porodice sledeće nedelje ide na suočavanje sa porodicom čije je ime krao godinama i na taj način obmanuo brojne devojke za novac. 

Posle emotovanja filma „The Tinder Swindler” Šimon je izjavio da je u pitanju samo skup laži, za koje on nikako nije vezan. Bez obzira i na ispovesti žena, koje i dalje grcaju u dugovima zbog njega, njegova je „pesma” da je kao „singl” momak samo želeo da upozna nekoga i ništa više.

Profimedia
Varalica sa Tindera

 

Pretvarajući se da je naslednik bogate izraelske porodice Sajmon Hajut, kako se predstavljao, živeo je na visokoj nozi, a sve su mu obezbedile žene iz kojih je, izmišljenim pričama, izvlačio ogromne svote novca.


Čagit Levijev, izvršna direktorka „Leviev Group USA” i ćerka izraelskog dijamantnog tajkuna Levija Levijeva rekla je:

- Godinama smo patili zbog filma „Tinder Swindlera”. Znali smo da vara žene i kompanije koje su nam dolazile i tražile da podmirimo dugove. Toliko smo se trudili da ga nateramo da stane.

Zatim je predstavljen Netfliksov dokumentarac koji je postao globalni hit, a Čagit je znala da on znači Sajmonov kraj.

Profimedia
Varalica sa Tindera

 

- Znala sam da je igra za njega gotova. Više nije mogao da se pretvara da je neko ko nije, manipuliše, a ni da laže žene. Jednostavno, uhvaćen si. Svi su te videli - rekla je ona i dodala kako ju je zaprepastio emocionalni aspekt filma.

- On je u svojoj glavi zaista posedovao tu kompaniju, što je, svakako, bolesno i ludo.

Iako „Prevarant s Tindera” pokušava sve kako se ne bi pojavio na sudu, Čagit je uverena da postoji pravda i da će „uskoro sve doći na svoje mesto". U tužbi se navodi da je Sajmon prevario, falsifikovao i povredio žene, muškarce i kompanije širom sveta", predstavljajući se kao član porodice Levijev.

U međuvremenu, njegove žrtve Čečil Fjelhoi, Pernila Sjoholm i Ajlen Šarlot još uvek su dužne novac u vrednosti od 700.000 dolara.

Iako mnogi prave šale na njegov račun, one su podsetile kako ne treba isključiti činjenicu da je Sajmon zaista opasan čovek kog se treba paziti.

- Moramo se zaštititi od njega i strpati ga u zatvor - kazale su devojke koje je „Prevarant sa Tindera” obmanuo.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike