Kosa do ramena, brada i brkovi! Transformacija MC Stojana šokirala fanove: Jesi li ti onaj drvoseča iz Cecinog spota?” (FOTO)

12.11.2022

14:59

1

Obožavatelji su na društvenim mrežama počeli da zbijaju šale na njegov račun

Kosa do ramena, brada i brkovi! Transformacija MC Stojana šokirala fanove: Jesi li ti onaj drvoseča iz Cecinog spota?” (FOTO)
MC Stojan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Marko Stojković domaćoj javnosti poznatiji kao MC Stojan podelio je sa pratiocima na Instagramu nekoliko fotografija u nesvakidašnjem izdanju. 

Naime, Stojan je snimao selfi, a ono što je mnoge njegove obožavatelje iznenadilo jeste duga kosa, brada i brkovi, ali i dlake na grudima, a prema mišljenju mnogih, Stojan je radi potreba snimanja spota morao da se transformiše.

Fanovi su počeli da zbijaju šale na Stojanov račun, a mnogi od njih su istakli i da im se ne dopada ova reperova transformacija

 

- „Stojke vraćaj se u normalu“, „Kad si ostario tako Stojke?“, „Crni Stojane, šta je ovo?“, „Stojane, jesi ti onaj drvoseča iz Cecinog spota „Idi dok si mlad?!”, „Šta se desilo, vratio se u praistorijsko doba“ - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod njegove objave na Instagramu.

Podsetimo, Stojan danas puni klubove kako u zemlji, a tako i u inostranstvu, a nedavno je otkrio koliko je zapravo koštala njegova prva tezga.

- Plakat koji i dan danas stoji kod moje majke u stanu u našem rodnom mestu, u Lučanima. Moj prvi nastup 2007. godine u Caffe AMG za 50 evra. Tada sam nastupao pred oko 50, 60 ljudi i imao sam ogromnu tremu - napisao je Stojan i nastavio:

- Uvek volim da ga pogledam i da se setim odakle sam došao i kako sam počeo. Nikada se neću stideti svojih početaka i svojih korena i uvek ću biti zahvalan na svemu i nadam se da će ovaj post nekima biti motivacija da nikada ne odustaju od svojih snova! 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike