Maja Volk urnebesnim plesom raspametila pratioce: Ovako se slavi rođendan unuku! (VIDEO)

18.11.2022

11:40

1

Ponosna baka nije krila sreću

Maja Volk urnebesnim plesom raspametila pratioce: Ovako se slavi rođendan unuku! (VIDEO)
Maja Volk - Copyright Printscreen ,,Kec na jedanaest"

Maja Volk poznata je po svojim stavovima i bliskosti koju neguje sa članovima svoje porodice, te nije krila koliko ju je pre godinu dana pogodila vest o gubitku oca Petra, a sve je podelila na svom Instagramu.

Volk je dugo živela u Australiji, a godinama skreće pažnju svojim javnim istupanjima o zdravom životu, poznato je da je zagovornik sirove hrane, nakon što je prošla težak period sa opakom bolešću, te ima mnogo onih koji je podržavaju i jedva čekaju da čuju šta ima novo da kaže, ali i onih koji se protive. 

Dramaturškinja ima troje dece, ćerke Teodoru, Milenu i sina Mihajla, dok od ćerke Milene ima unuka Luku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

S obzirom na to da je Maja jako posvećena svojoj porodici, ona nije krila sreću dolaskom Luke na svet, pa je novi član okupirao pažnju svih. Tako je ovog puta, Maja na društvenim mrežama pokazala kako slavi rođendan svog unuka.

- Ovako se slavi unuku rođendan - napisala je ona u opisu urnebesnog videa koji je izazvao lavinu komentara na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

Ovo nije prvi put da Maja svojom koreografijom oduševi hiljade pratilaca. Ispod videa su se nizali komentari u kojima su ljudi čestitali rođendan, ali i primetili Majinu neverovatnu energiju i pokrete koji su sve ostalo bacili u senku. Ona je bila glavna atrakcija na proslavi zahvaljujući svojoj koreografiji, a vi sami bacite pogled i procenite.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike