Iva Štrljić danas slavi rođendan: Svi iznenađeni brojem svećica na torti! (FOTO)

07.10.2021

19:58

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je iskoristila priliku pa za svoj divan dan uputila važan savet svima

Iva Štrljić danas slavi rođendan: Svi iznenađeni brojem svećica na torti! (FOTO)
iva - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumica Iva Štrljić danas proslavlja rođendan, a niko ne bi rekao koliko godina puni. Naime, glumica je napunila 44 godine, što se nikada ne bi reklo po njenom izgledu, a njeni fanovi i pratioci ostali su u šoku kada je to saopštila putem društvenih mreža.

Iva je, naime, danas objavila fotografiju sa rođendanskom tortom i svećicama u broju 44, ispod koje je dala savet svima ali nije želela da otkrije svoje rođendanske želje.

 

 

- Moje rođendansko jutro! Mojih 44! Temperament, uzbuđenje, energija, osmeh, polet, volja, snaga, biti detinjast uprkos svemu, biti pomalo i navian ponekad pa šta, biti otvoren za razgovor, uvek prema svima ljubazan i imati mere neprestano u svemu i sa svima, nositi dostojanstvo čvrsto sa sobom kao amajliju koja te štiti, reći kad ti je vazno i stalo, ne libiti se da pokažeš, ostaviti utisak, ostaviti uspomenu, pamtiti uvek ono najlepše iz svakog susreta i poznanstva jer oni koji lepo pamte oni se i prolepšavaju, biti brižan i nežan, istrajan i vredan, ne odustati, ne posustati - napisala je Iva, a zatim dodala:

Jakov Simović
 

- Volim ove moje saveznike i trudim se da ih svuda vodim sa sobom, a sada želja, e želje su tajne. Želje su uvek tajne. I sto ih više čuvate kao tajne to veće porastu. Srećan mi rođendan! - napisala je Iva na svom profilu na Instagramu, dok su se ispod ove objave nizali komentari, čestitke i rođendanske želje.

- Srećan rođendan Iva -, Nikada ne bih rekla da imaš toliko godina, - Prelepo izgledaš za svoje godine Ivo, srećan ti rođendan, samo su neki od komentara.

Podsetimo, glumica je trenutno vrlo popularna, najviše jer tumači lik Dijane Erski u seriji „Igra sudbine“. Rođena je u Beogradu, a glumu je završila na BK univerzitetu umetnosti u klasi profesora Ivana Bekjareva i to nakon tri neuspešna pokušaja da upiše glumu u Zagrebu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike