Diktira modne trendove: Karleuša u sakou od 250.000 dinara (FOTO)

12.10.2022

12:31

1

Zbog njenog provokativnog stajlinga fanovi su poludeli

Diktira modne trendove: Karleuša u sakou od 250.000 dinara (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša često voli sebe da oslovi sa „srpska diva“, a to pokušava da opravda sebi svojstvenim, unikatnim stajlinzima kojima ostavlja sve bez daha, a poslednji u nizu je izazvao brojne reakcije fanova. 

Naime, ona je objavila seriju fotografija, gde pozira u intrigantnoj crnoj odevnoj kombinaciji. U pitanju je sako neobičnog kroja poznate modne marke koji više otkriva nego što pokriva, a cena je prava sitnica. Naime, prema podacima sa sajta, ovaj sako košta samo 2.256 evra. 

 

 

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste detalj, koji je ponela u ustima, a to je navlaku za zube na kojoj je ispisano ime popualrnog modnog brenda, a koju je kontroverzni reper Kanje Vest nedavno poneo na jednoj reviji.

Nije nepoznanica da Karleuša važi za nekog ko diktira modne trendove na našim prostorima, a i šire, te je često i inspiracija brojnim svetskim zvezdama. 

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša

Podsetimo, Karleuša na većinu svojih nastupa ide privatnim avionom, a nedavno se pohvalila crnom tašnicom, poznate marke „Hermes“ za koju je iskeširala skoro četiri miliona dinara. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike